Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα

Το μήνυμα αγάπης για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα περνά φέτος η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια που πέρασε μια επεισοδιακή έναρξη τηλεοπτικής σεζόν, με το κόψιμο της καθημερινής εκπομπής της στον Alpha, ετοιμάζεται για το come back της στη late night ζώνη με τα «Μεσάνυχτα» και απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Θέλοντας να στείλει το μήνυμά της για τις φετινές –διαφορετικές- γιορτές που περνάμε όλοι, η Ελεονώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια γιορτινή φωτογραφία με την κόρη της Αλεξάνδρα και μίλησε γι’ αυτό που τις έχει λείψει πιο πολύ στην εποχή της πανδημίας.

«Ένα φιλί ζεστό σε όλους εσάς που ξέρετε να εκτιμάτε την αξία του, για τις πιο θερμές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα! Ένα φιλί σαν αυτό! Αληθινό, χαρούμενο, σε μια εποχή που τα φιλιά όσο απαγορεύονται τόσο πιο πολύ τα θέλουμε, όπως το γλυκό στη δίαιτα… Χαρούμενες μέρες να έχετε με υγεία… όλα τα αλλά θα έρθουν!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)