Ελεονώρα Μελέτη: Περνά μόνη την καραντίνα στη Σαρωνίδα, κοντά στο σπίτι των γονιών της
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Περνά μόνη την καραντίνα στη Σαρωνίδα, κοντά στο σπίτι των γονιών της

Ελεονώρα Μελέτη: Περνά μόνη την καραντίνα στη Σαρωνίδα, κοντά στο σπίτι των γονιών της

Τι είναι αυτό που τη στενοχωρεί περισσότερο;

Στο πατρικό της στη Σαρωνίδα – χωρίς τους γονείς της- περνά την καραντίνα η Ελεονώρα Μελέτη λόγω της περιπέτειας υγείας που περνά με τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» διαγνώσθηκε θετική στον ιό μετά από επαφή της με επιβεβαιωμένο κρούσμα και όπως αποκάλυψε η ίδια έφυγε από το σπίτι όπου μένει με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα και απομονώθηκε στην οικία που έχει στη Σαρωνίδα.

Κοντά στο σπίτι που βρίσκεται η Ελεονώρα μένουν όμως, και οι γονείς της και εκείνοι με ιδιαίτερη προσοχή φροντίζουν να της αφήνουν έξω από την πόρτα της, όλα όσα χρειάζεται αυτές τις μέρες που πρέπει να μείνει σε καραντίνα. Η ίδια μάλιστα κάνοντας ένα Q & A στο Instagram αποκάλυψε πως βρίσκεται στη Σαρωνίδα και είναι σαν να κάνει και πάλι εργένικη ζωή.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν ήρθα να μείνω με τους γονείς μου. Μόνη μου είμαι στο σπίτι. Οι γονείς μου απλώς αφήνουν τρόφιμα έξω από την πόρτα» και συμπλήρωσε πως έφυγε από το σπίτι για να μην κολλήσει την οικογένειά της.

Ωστόσο, το πιο δύσκολο κομμάτι σε όλο αυτό είναι το ότι πρέπει να μείνει μακριά από την κόρη της, Αλεξάνδρα και να της εξηγήσει τι συμβαίνει. Όταν μάλιστα έναν από τους followers της ρώτησε: «Πώς αντέχει μακριά από τη μικρή», εκείνη απάντησε: «Μην μου ξύνεις πληγές. Κάνουμε όλη μέρα Facetime. Με ρωτά “μαμά σου πέρασε; Είσαι καλά;”» και συνέχισε: «Το δύσκολο ήταν να της εξηγήσω γιατί, ενώ το ζητούσε δεν μπορούσα να την πάρω αγκαλιά και δεν την νανούριζα πάνω μου».

Τέλος, για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας που είναι αύριο και θα τα γιορτάσουν χωριστά, είπε: «Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ… έχω κανονίσει την τούρτα της, έχω κανονίσει τα δώρα της, όπως και να έχει θα είναι μέρα γιορτής. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσω! Απλώς δεν θα είναι όπως τα φανταζόμασταν».