Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Γεμίζω φως, ξυπνάνε μέσα μου ανασφάλειες, αλλά γίνομαι πιο δυνατή»
Ελλάδα

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Γεμίζω φως, ξυπνάνε μέσα μου ανασφάλειες, αλλά γίνομαι πιο δυνατή»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Γεμίζω φως, ξυπνάνε μέσα μου ανασφάλειες, αλλά γίνομαι πιο δυνατή»

Το μήνυμα στα παιδιά από την ομάδα της στο The Voice

Στη διαδικασία των Knockouts μπήκαν από την περασμένη Κυριακή οι διαγωνιζόμενοι του The Voice με τους κριτές- μέντορές τους να τους υποδέχονται ανά τριάδες στο stage και να επιλέγουν τον ένα από τους τρείς που θα συνεχίσει το μουσικό ταξίδι στο παιχνίδι.

Θέλοντας να ευχαριστήσει την ομάδα της και όλα τα παιδιά που την εμπιστεύονται μέσα στο The Voice η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέβασε μια φωτογραφία από τα backstage των γυρισμάτων και έστειλε το δικό της τρυφερό μήνυμα στους νέους καλλιτέχνες.

«Η πιο όμορφη διαδικασία που με βάζει το The Voice είναι να επικοινωνώ με τα παιδιά της ομάδας μου με αφορμή τη μουσική. Αυτή η επικοινωνία με φέρνει αντιμέτωπη με τον εαυτό μου. Μαθαίνω, αναγνωρίζω, ανασύρω από τη μνήμη μου όσα έχω μάθει και προσπαθώ να τα μεταφέρω σε εκείνους. Γίνομαι για λίγο δασκάλα, πράγμα σπουδαίο.

Γεμίζω φως, ξυπνάνε μέσα μου ανασφάλειες, αλλά υπάρχουν στιγμές που γίνομαι πιο δυνατή.

Όλη αυτή η αναστάτωση προκύπτει με αφορμή τη μουσική και το τραγούδι. Την ερμηνεία…

Ερμηνεύουμε με τον τρόπο που βλέπουμε και αναγνωρίζουμε τη ζωή, τις αισθήσεις, τα συναισθήματα, τις εξόδους και τα αδιέξοδα.

Ευχαριστώ τα παιδιά του #TeamEleonora για όσα μου χαρίζουν και την Έυα Τσάχρα τη vocal coach της ομάδας που είναι πάντα με φως, χαμόγελο αλλά και τσαγανό κοντά μας. Άντε και καλή μας επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

View this post on Instagram

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli)