Eλίνα Κωνσταντοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή της
Ελλάδα

Eλίνα Κωνσταντοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή της

Eλίνα Κωνσταντοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή της

Γιατί δεν τραγουδάει πια και πού τη βρίσκει κανείς;

Πού βρίσκεται σήμερα η Ελίνα Κωνσταντοπούλου;

Η Μαίρη Αρώνη με την κάμερα του “Πρωινού” την εντόπισε στο ζαχαροπλαστείο με γλυκά από τη Θεσσαλονίκη που διατηρεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τι ήταν αυτό που την απομάκρυνε από τον χώρο.

“Κάποια πράγματα έχουν όρια. Εμένα το όριό μου στο τραγούδι τελείωσε.  Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να αφήσω το τραγούδι αλλά όταν σε γεμίζουν άλλα πράγματα περισσότερο την παίρνεις εύκολα αυτή την απόφαση. Είχαν συμβεί πολλά πράγματα στη δουλειά που δεν μου ταίριαζαν. Πολύς πόλεμος. Τα καλά ήταν λιγότερα από τα κακά”.

“Έχω αποσυρθεί 10 χρόνια σχεδόν από το τραγούδι. Έχω δικό μου ζαχαροπλαστείο, εξυπηρετώ τον κόσμο κανονικότατα. Κόβω μπουγάτσες, δίνω γλυκό. Εδώ και χρόνια φτιάχνω και χειροποίητα κοσμήματα”, είπε χαρακτηριστικά για τη νέα της ζωή.

“Δε σκέφτηκα ποτέ να επιστρέψω στο τραγούδι γιατί έχει αλλάξει η δουλειά γενικά και υπάρχει νέο αίμα για να βγει. Εμείς την κάναμε την καριέρα μας, δεν θα μας λείψει, έχουμε να θυμόμαστε”, είπε.

“Είχα ανοίξει κομμωτήριο όταν τελείωσα τη σχολή για 3 μήνες και μετά το έκλεισα για να γίνω τραγουδίστρια”, είπε.

Μίλησε όμως και για την κόντρα που είχε με τη Ρούλα Κορομηλά.

“Δεν είχα κάποια κόντρα. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα που με έστειλε η Polygram να πω κανα δυο τραγούδια και με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Με έβλεπε ως μύγα όπως φαίνεται” είπε.

“Όταν ήμουν 32 συνάδελφος είπε ότι είμαι 42 για να μην πιάσω δουλειά” είπε για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακουστεί για εκείνην.