Ελισάβετ Μουτάφη: “Στο δεύτερο ραντεβού έμεινα σπίτι του Μάνου κι έκτοτε δεν έχουμε ζήσει χωριστά”
Ελλάδα

Ελισάβετ Μουτάφη: “Στο δεύτερο ραντεβού έμεινα σπίτι του Μάνου κι έκτοτε δεν έχουμε ζήσει χωριστά”

Ελισάβετ Μουτάφη: “Στο δεύτερο ραντεβού έμεινα σπίτι του Μάνου κι έκτοτε δεν έχουμε ζήσει χωριστά”

Η στροφή στη μόδα και η σχέση της με τον σύζυγό της

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, μιλώντας για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο της μόδας και για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο, Μάνο Νιφλή.

Εδώ και λίγο καιρό, έχει αναλάβει το ατελιέ μόδας του θείου της Μάκη Τσέλιου στο Κολωνάκι. Ένα νέο βήμα, πολλών απαιτήσεων που ναι με την αγχώνει αλλά της αρέσει και πολύ, όπως δηλώνει.

“Πάντα θαύμαζα τη δουλειά του Μάκη Τσέλιου, άσχετα από τη συγγένειά μας και από μικρή έλεγα ότι θα γίνω σχεδιάστρια μόδας, γιατί έζησα τις επιδείξεις και τα ρούχα. Η μαμά μου είναι και υπεύθυνη του ατελιέ άλλωστε”.

Υπήρχε, λέει, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της και φυσικά δέχτηκε την πρόταση του θείου της να συνεργαστούν, γιατί τόσο εκείνος, όσο και η μητέρα της, στέκονται δίπλα της σε αυτό το βήμα. Επίσης, αναφέρει και το πόσο συνυφασμένο είναι το θέατρο με τη μόδα, αφού “μόλις φοράς το ρούχο του ρόλου που υποδύεσαι, νιώθεις ολοκληρωμένος”.

Σε ζωντανή σύνδεση από τη Μύκοκο, ο Μάκης Τσέλιος μίλησε για την ανιψιά του, είπε πόσο καλή ηθοποιός είναι, χάρηκε πολύ όταν αποδέχθηκε την πρόταση του να ασχοληθεί με το ατελιέ και μάλιστα είναι δίπλα της για να τη βοηθάει σε ό,τι χρειαστεί.

“Έχει άποψη και πολλές ιδέες πάνω στη μόδα η Ελισάβετ, θέλω να την αφήσω να τις δουλέψει μόνη της, χωρίς να τις επιβάλλω τις δικές μου ιδέες”.

https://streamable.com/m4scrz?fbclid=IwAR2X_duVTExDejOZnZP665vBNBp_bi4aiPF4mXV1ByGHnKpOGvoN-Dzj6Ic

Εκτός αυτού, η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για το πόσο ερωτευμένη νιώθει, πλάι στον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή.

“Με στήριξε στο νέο μου επαγγελματικό βήμα και γενικά με στηρίζει ο Μάνος”, δήλωσε.

Αναφέρθηκε επίσης στην πρώτη τους γνωριμία και στο δέσιμο που είχαν από την αρχή.

“Στο δεύτερο ραντεβού έμεινα σπίτι του κι έκτοτε δεν έχουμε ζήσει χωριστά”, αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Η πρόταση γάμου έγινε στα γενέθλιά της και μάλιστα μετρούσαν πολύ λίγους μήνες μαζί. “Ήξερε τι ήθελε ο άνθρωπος”.

“Νιώθω ασφάλεια πλάι του, έχει χιούμορ, που για μένα αυτό είναι η ζωή μου ολόκληρη και τον θαυμάζω πολύ για τη δουλειά του, για όσα καταφέρνει κι έχει καταφέρει.”

Δεν διστάζει μάλιστα να αναφέρει ότι αυτό που αγαπά πολύ σε εκείνον είναι η σχέση που έχει με τα παιδιά του αλλά και με την πρώην γυναίκα του.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

https://streamable.com/trhqij?fbclid=IwAR15NgncjPScNDzzXw_iMZGDkpzgadBRJdjEn5DLso0W4dIRpc34HpYKbns