Έλλη Κοκκίνου: «Το χαρακτηριστικό ενός άντρα που δεν διαπραγματεύομαι είναι να είναι… άντρας»
Ελλάδα

Έλλη Κοκκίνου: «Το χαρακτηριστικό ενός άντρα που δεν διαπραγματεύομαι είναι να είναι… άντρας»

Έλλη Κοκκίνου: «Το χαρακτηριστικό ενός άντρα που δεν διαπραγματεύομαι είναι να είναι… άντρας»

Τι απάντησε για τα unfollow και ποιος χωρισμός της την πλήγωσε πιο πολύ;

Στο “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν καλεσμένη η Έλλη Κοκκίνου που μίλησε για πολλά θέματα που την αφορούν.

«Έχασα 22 κιλά σε έναν χρόνο» είπε για την περίοδο που είχε περιττά κιλά και δεν μπορούσε να τα χάσει ακόμα και με δίαιτα.

Αυτό που έκανε όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού ήταν να περπατάει από τη Γλυφάδα στη Βάρκιζα και πίσω κάθε μέρα.

«Όποιος θέλει κι όποιος προσπαθεί τα καταφέρνει» είπε.

«Πιο τυχερή στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σου;» τη ρώτησε η Ναταλία για να απαντήσει «Στα προσωπικά αν σκεφτείς ότι έχω ένα παιδί».

Η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι «ένα λάθος που έκανα είναι ότι πήγαινα από σχέση σε σχέση. Επιλέγουμε τους συντρόφους μας ανάλογα με το τι μας λείπει τη συγκεκριμένη περίοδο. Έχω πει πώς ήταν δυνατόν να είμαι με αυτόν τον άντρα εκ των υστέρων. Θα ήθελα να έρθει στη ζωή μου ένας έρωτας να με συνεπάρει αλλά είμαι πολύ πιο γειωμένη» είπε.

https://streamable.com/3r0tbd

«Το χαρακτηριστικό ενός άντρα που δεν διαπραγματεύομαι είναι να είναι… άντρας» είπε ενώ σχολίασε το αν την έχουν εκμεταλλευτεί σε σχέσεις «δεν νομίζω… ελπίζω!»

Πώς διαχειρίζεται τους χωρισμούς της; «Στα πατώματα και για καιρό» είπε με τη Ναταλία Γερμανού να θυμάται όταν το 2006 χώρισε και βρέθηκε στο κέντρο που τραγουδούσε η Έλλη και έβαλε τα κλάματα όταν τραγούδησε το «Ήταν ψέμα».

«Νομίζω ότι δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα λόγο να παντρευτώ. Δεν έχω καμιά κάψα. Ποτέ μη λες ποτέ όμως».

https://streamable.com/bxkar1

Αποκαλυπτική αν και συγκαλυμμένα ήταν στο παιχνίδι των ερωτήσεων που έπαιξε με τον Κώστα Τσουρό.

Ποιος χωρισμός της από τους τρεις που είναι γνωστοί την πόνεσε πιο πολύ; Η Ναταλία της ζήτησε να τους βάλει σε χρονολογική σειρά αφού δεν ήθελε να πει όνομα και είπε το τρία, υπονοώντας πιθανότατα τον Γιώργο Μπόγρη αν και δεν θέλησε να επιβεβαιώσει κάτι.

Έχει ερωτευτεί πολλές φορές λάθος πρόσωπο ενώ όπως είπε θέλει από τη νέα σεζόν να της φέρει το μεγαλύτερο σουξέ της καριέρας της έναντι ενός έρωτα.

«Η μητέρα μου με μουτζώνει, το ξέρω» είπε.

Ποιον διάσημο Έλληνα ή Ελληνίδα έκανε τελευταία unfollow; «Δεν θυμάμαι, δε νομίζω να έχω κάνει unfollow. Α, θυμήθηκα! Το τρία» είπε, υπονοώντας τον τελευταίο χωρισμό της.

https://streamable.com/bqb4q3