Αιμίλιος Λιάτσος: “Είμαι λιωμένο βούτυρο με τα εγγόνια μου”
Ελλάδα

Αιμίλιος Λιάτσος: “Είμαι λιωμένο βούτυρο με τα εγγόνια μου”

Αιμίλιος Λιάτσος: “Είμαι λιωμένο βούτυρο με τα εγγόνια μου”

Ο Αιμίλιος Λιάτσος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την καριέρα του στην τηλεόραση, την οικογένειά του και τα εγγόνια του.

“Σημειώνει η διαδρομή μου περισσότερες νίκες από τις ήττες”, δήλωσε, τονίζοντας ότι ξεκίνησε το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του Mega που έκανε 80%.

“Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω ζήσει ήταν ενώ παρουσίαζα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το 1996, όταν οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη χτύπησαν το κεντρικό στούντιο του Mega”, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, συμπλήρωσε: “Χτύπησαν με ρουκέτα και ευτυχώς η ρουκέτα σταμάτησε στον τοίχο. Δεν πέρασε μες στο στούντιο την ώρα που παρουσίαζα το δελτίο, διότι καταλαβαίνεις τι θα γινόταν”.

“Ξεκινάει ο πόλεμος στο Ιράκ. Την ώρα, λοιπόν, που έχω κάνει σύνδεση με τη Βαγδάτη αρχίζουν και πέφτουν από τους Αμερικάνους οι βόμβες. Την εικόνα που μεταδώσαμε live σε εκείνο το δελτίο την πήραν 33 χώρες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από άλλα κράτη, την Αμερική και χρησιμοποίησαν την εικόνα του Mega”, αποκάλυψε ακόμα.

“Ήταν μία συγκλονιστική στιγμή, η οποία δεν ξεχνιέται ποτέ”, συμπλήρωσε.

“Ενημέρωση στο 100%, παρ’ ότι παρουσίασα και ένα ‘ψυχαγωγικό’ δελτίο ειδήσεων, το οποίο το απόλαυσα”, δήλωσε ο δημοσιογράφος.

“Έγινα στόχος πολύ σφοδρής κριτικής”, συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε: “Αγαπώ το lifestyle”.

Η οικογενειακή ευτυχία

“O Βασίλης ξεκίνησε να δουλεύει χωρίς να το ξέρω”, δήλωσε για τον γιο του και τα όσα έχει καταφέρει μόνος του, ενώ μίλησε για τον ρόλο του παππού.

“Λιωμένο βούτυρο”, χαρακτήρισε τον εαυτό μου ως παππού, αποκαλύπτοντας: “Το πιο ισχυρό συναίσθημα είναι αυτό που ζω τώρα με τον Αιμίλιο και τον Αντώνη”.

“Έχει αλλάξει η ζωή μου πάρα πολύ. Η σκέψη μου είναι καθημερινά στα εγγόνια μου”, είπε ακόμα.

“Στη σύζυγο οφείλονται τα πάντα”, είπε για τη γυναίκα του Αθηνά.

Η συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη: