Επέτειος γάμου για τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσα Σκαφίδα
Ελλάδα

Επέτειος γάμου για τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσα Σκαφίδα

Επέτειος γάμου για τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσα Σκαφίδα

Η τρυφερή αφιέρωση στο Instagram

Ήταν 21 Ιουλίου του 2017 όταν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στη Λήμνο με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Γιώργο Λιανό.

Έχοντας προηγηθεί μία υπέροχη πενταετής σχέση, οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και να δημιουργήσουν μία αξιοζήλευτη οικογένεια – όπως αποδείχθηκε – στη συνέχεια.

Σήμερα, το ζευγάρι συμπληρώνει τρία χρόνια γάμου και οκτώ κοινής πορείας. Με τη σπίθα του έρωτα να καίει σθεναρά ακόμα στις καρδιές τους, ο Γιάννης και η Νατάσα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους ενώ απόλυτη προτεραιότητά και των δύο είναι η ανατροφή των δύο παιδιών τους.

Για να τιμήσει την ημέρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε μία throwback φωτογραφία από τον γάμο του και έγραψε έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση στη λεζάντα:

“Η πιο γλυκιά επέτειος σήμερα. Οχτώ χρόνια μαζί τρία χρόνια έγγαμου βίου. Σ΄αγαπάω πολύ ψυχή μου. Τα παιδάκια μας και εσύ ο πιο όμορφος θησαυρός”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η πιο γλυκιά επέτειος σήμερα. Οχτώ χρόνια μαζί τρία χρόνια έγγαμου βίου. Σαγαπαω πολυ ψυχή μου. Τα παιδάκια μας και εσυ ο πιο ομορφος θησαυρος @natasaskafida

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις