Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Η εικόνα της ευτυχίας. Τα καταφέραμε!»
Ελλάδα

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Η εικόνα της ευτυχίας. Τα καταφέραμε!»

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Η εικόνα της ευτυχίας. Τα καταφέραμε!»

Η από καρδιάς εξομολόγησή της στο Instagram

Ευλογημένη νιώθει για την ευτυχία που βιώνει με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση η οποία μέσα από μία μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram κάνει λόγο σε όλα τα υπέροχο και μοναδικά συναισθήματα που βιώνει από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

«Η εικόνα της ευτυχίας. Τα καταφέραμε! Όχι μόνο να δημιουργήσουμε μαζί έναν νέο άνθρωπο, αλλά και να επιζήσουμε και οι τρεις έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν το λες και εύκολο.

Η μεγαλύτερη συνειδητοποίηση από τότε που έγινα μαμά, είναι ότι οι γονείς δεν είναι παντογνώστες. Δεν έχουν πάντα δίκιο. Δεν έχουν και δεν οφείλουν να έχουν τις απαντήσεις σε όλα. Είναι απλά δυο άνθρωποι. Οι ίδιοι που ήταν και πριν. Με τις ίδιες ανασφάλειες, τα ίδια προτερήματα, τα ίδια ελαττώματα και τους ίδιους φόβους.

Η μόνη διαφορά, είναι αυτή η πρωτόγνωρη αγάπη που αισθάνονται για το μικρό τους ανθρωπάκι. Είναι τέτοια η αγάπη αυτή που θα θυσίαζαν και τη ζωή τους για να είναι αυτό καλά. Αναλωνόμαστε πολύ δυστυχώς στην προσπάθεια της δημιουργίας των τέλειων συνθηκών για να είναι το παιδί μας καλά» έγραψε μέσα σε όλα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή της στο okmag.gr.