Έρρικα Πρεζεράκου: “Πραγματικά, ανυπομονούμε όλοι να ξεκινήσει το Just The 2 Of Us”
Ελλάδα

Έρρικα Πρεζεράκου: “Πραγματικά, ανυπομονούμε όλοι να ξεκινήσει το Just The 2 Of Us”

Έρρικα Πρεζεράκου: “Πραγματικά, ανυπομονούμε όλοι να ξεκινήσει το Just The 2 Of Us”

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε για το 2ο live του φαντασμαγορικού σόου

H Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για την επιστροφή του Just The 2 Of Us και τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Αρχικά, είπε στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου ότι πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μόλις αρθούν τα μέτρα είναι να κολυμπήσει στη θάλασσα.

“Αυτό μου λείπει περισσότερο, η θάλασσα”, δήλωσε.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που παίρνω μέρος στο Just The 2 Of Us. Περνάω φανταστικά”, τόνισε.

“Θα προετοιμαστούμε να μπούμε να κάνουμε τα επόμενα επεισόδια και το περιμένουμε κι εμείς πώς και πώς”, αποκάλυψε η Έρρικα.

“Η παραγωγή μας προσέχει πάρα πολύ. Έχουν δημιουργήσει διάφορα πεδία ασφάλειας προκειμένου όλο αυτό να λειτουργήσει καλά για όλους μας”, συμπλήρωσε.

“Όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουμε έχουμε πάρα πολύ καλή ενέργεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά. Πραγματικά, ανυπομονούμε όλοι”, δήλωσε.

“Μέχρι και τζαμάκια έχουν βάλει ανάμεσα στους κριτές!”, αποκάλυψε ακόμα, ενώ τόνισε ότι τα γυρίσματα θα γίνουν χωρίς κοινό.

“Καλά πήγε” παραδέχτηκε για τις επιδόσεις της στο πρώτο live όπου βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ σημείωσε ότι κάνει διαδικτυακώς πρόβες με τον Άρη Μακρή.

“Πολλές φορές ντρεπόμαστε να εκτεθούμε”, σημείωσε όταν η Σίσσυ σχολίασε την υπέροχη φωνή της, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να δοκιμάσει όσα του αρέσουν.

Ακόμα αποκάλυψε ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο 2ο live θα είναι πιο “δυναμικό”, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να τη δούμε στο μέλλον να χορέψει κιόλας στο φαντασμαγορικό σόου.

Τέλος, σημείωσε ότι σήμερα θα κάνει προληπτικά τεστ για κορονοϊό.

Όλη η συνέντευξή της:

https://streamable.com/4kcwmu