Εθνικό Θέατρο: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης με διήμερη εθελοντική αιμοδοσία
Ελλάδα

Εθνικό Θέατρο: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης με διήμερη εθελοντική αιμοδοσία

Εθνικό Θέατρο: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης με διήμερη εθελοντική αιμοδοσία

Πολλοί ηθοποιοί έδωσαν το "παρών"

Σε μία σπουδαία πρωτοβουλία αλληλεγγύης προέβη το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με το  νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου.

Στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε η επιφυλακτικότητα και ο φόβος μας κρατά μακρυά από νοσοκομειακούς χώρους με αποτέλεσμα τα αποθέματα αίματος να λιγοστεύουν ολοένα και περισσότερο.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, το Εθνικό Θέατρο άνοιξε τις πόρτες του, διοργανώνοντας μια διήμερη εθελοντική αιμοδοσία από σήμερα μέχρι και αύριο Πέμπτη 2 Απριλίου στο ισόγειο του Θεάτρου REX με σκοπό να στηρίξει συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη μετάγγισης.

Σήμερα, έδωσαν το “παρών” πολλοί άνθρωποι του θεάτρου, οι οποίοι μέσα από την προσφορά τους όχι μόνο έθεσαν ένα λαμπρό παράδειγμα αλλά έστειλαν και ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ομοψυχίας μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ο ηθοποιός και εικονογράφος, Θανάσης Δήμου

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έδωσαν αίμα ήταν και ο Γιώργος Χρανιώτης

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τη Γιώτα Τσολάκου, υπεύθυνη αιμοδοσίας του νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, τη Σοφία Ιωαννίδου και τον Κώστα Κεχαγιόγλου

Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές και αύριο Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως τις 2.μμ ενώ οι ενδιαφερόμενοι για διευκόλυνσή τους μπορούν να κλείσουν ραντεβού 2103305074 τις πρωινές και εργάσιμες ώρες.