Εύα Αντωνοπούλου – Σία Κοσιώνη: Μετακίνηση 6 για γυμναστική!
Ελλάδα

Εύα Αντωνοπούλου – Σία Κοσιώνη: Μετακίνηση 6 για γυμναστική!

Εύα Αντωνοπούλου – Σία Κοσιώνη: Μετακίνηση 6 για γυμναστική!

Οι anchorwomen του ΣΚΑΪ κρατούν τη φόρμα τους - Οι φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του περιοδικού ΟΚ!

Οι λαμπερές και επιτυχημένες anchorwomen του Φαλήρου παρά τον φόρτο εργασίας και το πρόγραμμα των υποχρεώσεων που συνεχώς «τρέχει» δεν παραλείπουν να προπονούνται προκειμένου να διατηρούνται σε φόρμα και συχνά επιλέγουν το κέντρο της Αθήνας για τις αθλητικές δραστηριότητές τους.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! συνάντησε την Εύα Αντωνοπούλου στον Μεγάλο Περίπατο στη Βασιλίσσης Όλγας να προπονείται μαζί με τον personal trainer της.

Στο μεταξύ, πλησιάζει και ο καιρός που θα συζητήσει με το κανάλι το κατά πόσο θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν η επιτυχημένη συνεργασία τους καθώς σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιό της.

Στην καρδιά της Αθήνας ο φακός του ΟΚ! εντόπισε και τη Σία Κοσιώνη με τον γιο της.

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη συνηθίζει να επιλέγει το κέντρο για να αθλείται και μάλιστα αρκετές φορές με τη συνοδεία του μικρού της πρίγκιπα, είτε αυτό έχει να κάνει με αναζωογονητικούς περιπάτους, είτε με ευχάριστες ποδηλατάδες κάτω από τον ήλιο.

Η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα διατροφής αν και ενίοτε δεν ξεφεύγει από τις «αμαρτωλές» παρασπονδίες.