Ευαγγελία Αραβανή: “Όταν μου πρότειναν στημένο θέμα εισέπραξαν την άρνησή μου”
Ελλάδα

Ευαγγελία Αραβανή: “Όταν μου πρότειναν στημένο θέμα εισέπραξαν την άρνησή μου”

Ευαγγελία Αραβανή: “Όταν μου πρότειναν στημένο θέμα εισέπραξαν την άρνησή μου”

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στο περιοδικό Beauté για τους παπαράτσι και τα gossip έντυπα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα “αγαπούν” και οι φωτογράφοι αλλά και τα περιοδικά, ειδικά πριν και αφότου έγινε γνωστή η σχέση της με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Ειδικότερα, πριν λίγο καιρό, είχε γίνει πρωτοσέλιδο το ότι χώρισε από τον τραγουδιστή και ότι έφυγε από το σπίτι, κάτι που δεν ίσχυε.

Η ίδια όμως αρνείται να “στήσει” θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, όπως ανέφερε στο περιοδικό.

“Εννοείται πως ξέρω ότι υπάρχουν επώνυμοι που καλούν τους παπαράτσι. Δεν ξέρω όμως γιατί μπορεί κάποιος να μπει στη διαδικασία να το κάνει. Δεν το έχω κάνει ποτέ και τις δύο ή τρεις φορές που μου πρότειναν να πάω σε κάποια παραλία για κάτι στημένο, εισέπραξαν την άρνησή μου. Κι όσο δεν τους το δίνεις έτοιμο στο πιάτο, τόσο πιο πολύ σε κυνηγάνε, ειδικά αν είσαι στα πάνω και πουλάς. Τα gossip έντυπα θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, να πουλήσουν, βάζοντας έναν πιασιάρικο τίτλο σε ένα ανάλογο θέμα.

Το να υπάρχει κάτι και να βάλουν λίγη παραπάνω σάλτσα για να γίνει πιο εντυπωσιακό στον αναγνώστη το καταλαβαίνω. Το να μην υπάρχει τίποτε και να κατασκευάζουν το απόλυτο σενάριο για ένα ανύπαρκτο θέμα, εκεί μένω με το στόμα ανοικτό! Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με ό,τι ψεύτικο γράφεται για μένα. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ ασχολείσαι με ένα θέμα και το αναμοχλεύεις τόσο χειρότερο το κάνεις. Κάποιοι περιμένουν να ασχοληθείς, να γίνει κόντρα και να προκληθεί μεγαλύτερο σούσουρο. Δεν έχω τέτοια πρόθεση. Προς το παρόν τουλάχιστον”.