Εύη Καραγιάννη: «Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την οικογένεια του Κώστα Βουτσά»
Ελλάδα

Εύη Καραγιάννη: «Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την οικογένεια του Κώστα Βουτσά»

Εύη Καραγιάννη: «Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την οικογένεια του Κώστα Βουτσά»

Η πρώην σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

Στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη.

Αναφέρθηκε αρχικά στο βιβλίο που γράφει, το οποίο όπως ανέφερε “θα έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Έχω επίσης απίστευτο υλικό έρωτα και αγάπης του Κώστα”.

Πρόκειται για “ατελείωτες κάρτες, λουλούδια, λόγια γραμμένα με τα φιλιά του, τις υπογραφές του, τα γράμματά του”, όπως αναφέρει,

Με αφορμή μία ανάρτησή της την 1η Ιουνίου, μέρα που είχε παντρευτεί τον Κώστα Βουτσά, ρωτήθηκε γιατί ανέβασε τη φωτογραφία του γάμου τους.

“Φέτος έφυγε από τη ζωή, δεν έπρεπε να το κάνω; Έκανα την ανάρτηση αυτή γιατί τον λατρεύω, τον αγαπάω, γιατί ήταν η μέρα του γάμου μας, επέτειος. Ξέρω πόσο με λάτρεψε και πόσο άδικα ήταν όλα αυτά που συνέβησαν. Έκανα μία ανάρτηση ως μνήμη”.

Ο χωρισμός με τον Κώστα Βουτσά και η απόσταση από την οικογένειά του

“Ήταν πολύ άδικο που χωρίσαμε με τον Κώστα, πάρα πολύ” δηλώνει.

Σε ερώτηση αν έφταιξε για τον χωρισμό τους απαντά: “Εγώ όχι. Εγώ του ζήτησα να χωρίσουμε, γιατί οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τις οποίες θα αναφέρω μέσα στο βιβλίο που γράφω”.

“Με τον Κώστα μιλούσαμε κρυφά. Άλλωστε είχαμε κάτι κοινό, τον Άνθιμο, τον οποίο είχαμε μεγαλώσει μαζί. Με τον Κώστα είχαμε έναν απίστευτο έρωτα. Ο άνθρωπος αυτός με λάτρεψε και τον λάτρεψα. Οι συνθήκες ήταν εκείνες που ξέραμε μόνο εμείς και δυστυχώς έπρεπε να πάρω αυτήν την απόφαση, κάτι που ήταν καταλυτικό για τον Κώστα”.

Ομολογεί ότι δεν πήγε στο νοσοκομείο να δει τον πρώην σύζυγό της διότι όπως είπε “κράτησα μια πολύ διακριτική θέση και στάση, διότι πάντοτε σεβάστηκα και σέβομαι ανθρώπους του περιβάλλοντος, ανεξαρτήτως πώς σκέφτεται καθένας. Μου είναι πολύ λυπηρό που έφυγε από τη ζωή, ανεξάρτητα αν ήμασταν μαζί ή όχι. Ήταν σαν να ήμασταν μαζί”.

Αφήνει μάλιστα αιχμές ότι η οικογένεια του ηθοποιού την κράτησε σε απόσταση.

“Δεν είχα κρατήσει ποτέ απόσταση. Είμαι αυτή που τον φρόντισα σε φοβερό βαθμό, ήταν ένας ευπαθής και δυνατός άνθρωπος παράλληλα. Παραείχα πάρα πολλή φροντίδα σε αυτόν και στην οικογένειά του. Απλώς όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις που αυτοί το θέλουν, εγώ κρατάω 10 αποστάσεις περισσότερο”.

Μάλιστα όπως λέει μετά τον θάνατο του ηθοποιού το πένθος δεν την έφερε κοντά με την οικογένειά του.

“Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, δεν έκανε κανένας τίποτα και δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, θέλω να είναι όλοι καλά. Έδωσα πολλά πράγματα στον Κώστα από θέμα φροντίδας αλλά και στην οικογένειά του, όπως και στα παιδιά του, τα οποία τα είχα από μικρά κι ήμασταν όλοι μαζί. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, γιατί έχουν απομάκρυνση, είναι θέμα δικό τους, εγώ έχω πολύ καθαρή και τακτοποιημένη τη συνείδησή μου. Είμαι μια τεράστια αγκαλιά, αν πραγματικά ήθελαν θα μπορούσαν να την αποζητήσουν και θα την είχαν οποιαδήποτε στιγμή, ανεξαρτήτως γεγονότων. Τα παιδιά ποτέ δεν φταίνε σε τίποτα, δυστυχώς οι μεγάλοι ‘δηλητηριάζουν’ τα παιδιά. Το παιδί μου δεν το ‘δηλητηρίασα’. Επίσης ο Κώστας κράτησε μια θαυμάσια σχέση με τον πατέρα του Άνθιμου. Θέλω να κρατάω την απόσταση και τη διακριτικότητά μου, έτσι όπως πρέπει, αναλόγως συνθηκών. Σέβομαι τους ανθρώπους κι απαιτώ κι εγώ τον ίδιο σεβασμό”.