Ευρυδίκη – My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε με τι μαγιό έκανε το πρώτο μπάνιο της!
Ελλάδα

Ευρυδίκη – My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε με τι μαγιό έκανε το πρώτο μπάνιο της!

Ευρυδίκη – My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε με τι μαγιό έκανε το πρώτο μπάνιο της!

Και η δημόσια διαμαρτυρία της στον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Τη γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και αμέσως έκανε ιδιαίτερη αίσθηση τόσο με το ταμπεραμέντο της όσο και με τα σέξι outfit που επέλεγε να διαγωνιστεί.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ταρακούνησε το Instagram με τις σέξι πόζες της που δημοσίευσε φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό φτιαγμένο από αληθινά λουλούδια!

Μάλιστα, στη λεζάντα του ποστ της η εκκεντρική Ευρυδίκη δεν δίστασε να κριτικάρει αιχμηρά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη στρατηγική που ακολούθησε όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού.

“Δημόσια διαμαρτυρία Σάββατο 20-6-2020 πρώτο μπάνιο για εμένα Αξιαγάπητε κύριε @kyriakos_ & 6 ήμερες από την ημέρα του ανοίγματος των συνόρων, είπα να το τολμήσω”.

“Νιώθω απογοητευμένη από την ενέργεια σας @kyriakos_ που φυσικά δεν ευθύνεστε μονάχα εσείς για την απόφαση αυτή (του ανοίγματος των συνόρων ) όπως κ στα αλλά κράτη μέλη Γερμανία ,Γαλλία, Ολλανδία ,Λουξεμβούργο και Ελβετία . Μια χαρά τα πήγαμε σαν χώρα κ σας ευχαριστούμε για τα αυστηρά κ σωτηρία μέτρα που εφαρμόσατε σας συγχαίρω. Γιατί ανοίξατε τα σύνορα μας τώρα;;; Με ποια λογική;”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🚨📍ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 📍Σάββατο 20-6-2020 πρώτο μπάνιο για εμένα ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ @kyriakos_ & 6 ημερες από την ημέρα του ανοιγματος των συνόρων, είπα να το τολμήσω … αποφάσισα με στυλ λοιπόν να κεντήσουμε μαζί @roseland_by_vassia 🌸🌺 το μαγιό αλλά κ την μάσκα με αληθινά λουλούδια ✌️μιας κ λένε πως ο ιός δεν μεταδίδεται στο υγρό στοιχείο απέφυγα τα γάντια 🧤κ τις χειραψίες με τις γοργόνες 🧜‍♀️… !Βεβαιως δεν παρέλειψα την μάσκα ασφάλειας μου ώστε να κρατηθώ αμόλυντη από τους λιωμενους που μέσα σε αυτούς είναι κ το «μολυσμένο συνάλλαγμα» και τα πολλαπλά κρούσματα COVID-19 που μαζί τους κουβαλάνε . Και αναρωτιέμαι η κουτη … Συνουσιασαμε την οικονομία μας με το lock 🔐 down και τώρα ανοίξαμε για να μαζέψουμε λεφτά κ κρούσματα . Δεν έχει λογική η ενέργεια σας .Νοιώθω απογοητευμένη από την ενέργεια σας @kyriakos_ που φυσικά δεν ευθύνεςτε μονάχα εσείς για την απόφαση αυτή (του ανοίγματος των συνόρων ) όπως κ στα αλλά κράτη μέλη Γερμανία ,Γαλλία , Ολανδια ,Λουξεμβούργο κ Ελβετία . Μια χαρά τα πήγαμε σαν χώρα κ σας ευχαριςτουμε για τα αυστηρά κ σωτηρία μέτρα που εφαρμόσατε σας συγχαίρω. Γιατι ανοίξατε τα σύνορα μας τώρα ???? Με ποια λογική? Καμία λογική … κ εμείς απλά πιόνια ! Πιόνια τους ! Ή μάλλον έχει λογική για εμάς που δεν τρώμε αμάσητο ο.τι μας δίνεται … και εγώ νιώθω σαν την Εύα στο προπατορικό αμάρτημα που τολμώ να κολυμπήσω … #freemasorny 👏 Swimwear design : @papadopoulou_evridiki 🤍Δημόσια ευχαριστώ στο λατρεμένο μου team στο μοναδικό στους καλυτερους όλου του κόσμου 🌺 all credits to : Mia: @olga_aslanidi 🍉 Clic : @kekakhs 👏 Swimwear edit : @roseland_by_vassia 🌸🌸🌸 swimwear: @charms.gr ´ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ´ΑΓΑΠΩ Κ ΒΑΘΥΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ Κ ΑΝΤΕΧΩ’ #styleextravaganza#coronovirus#covid19#summeringreece 🍉ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ challenge κ φυσικά καντε με ταγκ να το δω κ να σας σχολιάσω ❤️🤍💌 #swimwearchallenge#extravaganza#playboy#model#style#summer#followforfollowback#likeforlikes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις