Εξώδικο Μαραντίνη – Χρηστίδου: Tο τέλος της αντιπαράθεσης με τον Δημήτρη Παπανώτα
Ελλάδα

Εξώδικο Μαραντίνη – Χρηστίδου: Tο τέλος της αντιπαράθεσης με τον Δημήτρη Παπανώτα

Εξώδικο Μαραντίνη – Χρηστίδου: Tο τέλος της αντιπαράθεσης με τον Δημήτρη Παπανώτα

Τέλος φαίνεται να λαμβάνει η αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και το Θοδωρή Μαραντίνη, με το Δημήτρη Παπανώτα. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day, το θέμα θα λυθεί χωρίς δημόσια συγγνώμη ή νομικές συνέπειες.

Χθες 29 Οκτωβρίου, το ζεύγος Μαραντίνη – Χρηστίδου έστειλε εξώδικο στο Δημήτρη Παπανώτα, μέσω του δικηγόρου τους Νίκου Αγαπηνού, σχετικά με την κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι, που βασικό τους μέλημα είναι η προστασία των παιδιών τους, ζήτησε από το Δημήτρη Παπανώτα να ανακαλέσει εντός 3 ημερών, αλλιώς θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

Η απάντηση του Δήμου Βερύκιου

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, δόθηκε η τελική απάντηση από το δημοσιογράφο και το team του Happy Day. Ο Δήμος Βερύκιος, περισσότερο με το ρόλο του αντιπροέδρου του καναλιού και λιγότερο με το ρόλο του δημοσιογράφου, είπε στον αέρα της εκπομπής Happy Day ότι μίλησε τη Δευτέρα με τον Νίκο Αγαπηνό. Όπως είπε, του επιβεβαίωσε το ήθος του Δημήτρη Παπανώτα και πρόσθεσε πως όλα έχουν τελειώσει και «ο νοών νοείτω».

Η ανάρτηση Παπανώτα

Αργότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας με ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε γιατί δεν ανακάλεσε δημόσια. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη γιατί δεν έλαβα κανένα εξώδικο. Πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο την πρόθεση του ζευγαριού Μαραντίνη – Χρηστίδου να με εγκαλέσουν να ζητήσω συγγνώμη, για κάτι που… άλλοι ερμήνευσαν ότι είπα. Ουδέποτε έθιξα τον Θοδωρή και ουδέποτε υπονόησα ότι δεν είναι καλός οικογενειάρχης. Η αρχική και τελική μου διαφωνία ήταν ότι σε ένα θέμα που αφορούσε τη Σίσσυ, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα – παρουσιάστρια και επιχειρηματίας – απάντησε ο σύζυγος της».

https://www.instagram.com/p/BpjqrvPnO21/?utm_source=ig_web_copy_link

Κλείνοντας την ανάρτηση με τη φράση «έχω αποδείξει αυτά τα 30 χρόνια, ότι αν κάτι θέλω να πω, το λέω ευθέως, χωρίς υπονοούμενα, που να χρειάζονται ερμηνείες από κανέναν», φαίνεται να έλαβε τέλος και ο κύκλος των δηλώσεων που έγιναν από κάθε πλευρά την περασμένη εβδομάδα.