Φαίη Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση: «Δεν πουλάμε τον γάμο μας προς τα έξω»
Ελλάδα

Φαίη Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση: «Δεν πουλάμε τον γάμο μας προς τα έξω»

Φαίη Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση: «Δεν πουλάμε τον γάμο μας προς τα έξω»

Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης και τις αισθητικές επεμβάσεις;

Για την οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση και την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα νούμερα τηλεθέασης και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε η Φαίη Μαυραγάνη στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open αποκάλυψε πως βλέπει πάντα τα νούμερα της εκπομπής και επηρεάζεται μάλιστα από αυτά: «Είμαι κολλημένη με τα νούμερα. Με επηρεάζουν. Θα στεναχωρηθώ και θα το πάρω σπίτι μου μετά. Θα σκεφτώ ότι εγώ έκανα λάθος».

Έπειτα, μιλώντας για τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση και την επιλογή τους να μην «πουλάνε» την προσωπική τους ζωή, εξομολογήθηκε: «Έτσι είναι η ζωή μας και το ότι κάνουμε αυτήν τη δουλειά δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι. Ο Νίκος ευτυχώς έχει έναν χαρακτήρα που μου ταιριάζει απόλυτα. Παρότι κάνει μια δουλειά που είναι στην κορυφή αυτού που κάνει και για ‘μένα είναι ο κορυφαίος, δεν ζει βάση αυτής της κορυφής στη δουλειά.

Ζει σεμνά, ταπεινά, μετρημένα στο σπίτι με την οικογένειά του. Για ‘μένα αυτό το κομμάτι του Νίκου είναι αυτό που έχω ανάγκη. Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δεν βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης, μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του, χωρίς να το πουλάει αυτό. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Τον θαυμάζω και τον αγαπάω».

Η Φαίη Μαυραγάννη, μάλιστα, αποκάλυψε ότι: «Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν».

Μιλώντας για τα παιδιά της και το αν έχει σκεφτεί πως σε λίγα χρόνια θα θελήσουν να φύγουν από το σπίτι, είπε: «Με πονάει αυτή η ερώτηση. Η κόρη μου είναι 16 χρόνων και πάει στη Β’ Λυκείου. Όνειρό της είναι να σπουδάσει στο εξωτερικό κι όταν κάναμε αυτήν τη συζήτηση έβλεπα εφιάλτες ότι πρέπει να μάθω καλά αγγλικά για να πηγαίνω μόνη μου να τη βλέπω εκεί που είναι και να μπορώ να συνεννοούμαι απταίστως».

Τέλος, για το αν θα έκανε μια αισθητική επέμβαση, αποκάλυψε: «Δεν μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες και τέτοια πράγματα. Φοβάμαι να κάνω επέμβαση και θα φοβόμουν να πάω σε ένα χειρουργείο. Δεν ξέρω αν μετά από 10 χρόνια είναι τόσο έντονο το αρνητικό για κάτι που δεν μου αρέσει και να πάω να το κάνω. Μπορεί και να το κάνω. Δεν ξέρω».