Φαίη Σκορδά: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό
Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Φαίη Σκορδά: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Το video που δημοσίευσε μετά τον εμβολιασμό της

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό έκανε και η Φαίη Σκορδά και το αποκάλυψε με ένα video της στο Instagram Story της. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον ιό στην πρώτη καραντίνα βρέθηκε σήμερα σε ένα από τα εμβολιαστικά κέντρα και εμβολιάστηκε.

Η Φαίη Σκορδά πέρασε τον κορονοϊό στην πρώτη καραντίνα το Μάρτη του 2020 ως ασυμπτωματική. Η ίδια είχε μιλήσει για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε και τον φόβο που είχε να μην κολλήσει τα παιδιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια μάλιστα είχε κάνει και τεστ αντισωμάτων λίγο καιρό μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

«Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω», είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου μιλώντας για την περιπέτεια με την Covid -19

Συνεχίζοντας: «Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι».

Έναν χρόνο μετά και προσπαθώντας να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας για τον ιό, η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύτηκε την αργία της επόμενης μέρας του Πάσχα –που δεν είχε και εκπομπή- και πήγε να εμβολιαστεί.