Floor manager για παρουσιάστρια κρατικής τηλεόρασης: “Είναι μια άρρωστη, μια διεφθαρμένη”
Ελλάδα

Floor manager για παρουσιάστρια κρατικής τηλεόρασης: “Είναι μια άρρωστη, μια διεφθαρμένη”

Floor manager για παρουσιάστρια κρατικής τηλεόρασης: “Είναι μια άρρωστη, μια διεφθαρμένη”

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησαν για πρώτη φορά η Σοφία και ο Δημήτρης, το ζευγάρι που πρωταγωνίστησε σε ένα ροζ σκάνδαλο μαζί με μία παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η floor manager και απατημένη σύζυγός που γρονθοκοπήθηκε από την παρουσιάστρια, η εν λόγω κυρία δεν εργάζεται σε κανάλι της ΕΡΤ, αλλά στο κανάλι της Βουλής.

“Είναι μια άρρωστη, είναι μία διεφθαρμένη. Σε όποιο σπίτι και να μπει -στο πιο τίμιο, όπως ήταν το δικό μας- θα το διαλύσει”, δήλωσε.

“Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ. Είναι υπάλληλος και παρουσιάστρια της Βουλής”, αποκάλυψε ακόμα.

“Ο άνδρας μου είναι στη Βουλή. Έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχουν πέσει πάνω του να μην παραιτηθεί”, συμπλήρωσε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε “σεξομανή” την παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι έχει σύστημα να διαλύει σπίτια.

“Τον Δημήτρη τον πολιορκούσε από τον Μάρτιο, Απρίλιο για να φτάσει να κάνει ο Δημήτρης παιχνίδι μαζί της μέσα στον Σεπτέμβριο”, εξομολογήθηκε ακόμα.

“Του έλεγε ότι εγώ θα έκανα κάθε μέρα μαζί σου έρωτα… Άρρωστο μαρκάρισμα…”, είπε.

“Έφτασε σε σημείο ο άνδρας μου να μου λέει ότι: ‘Μου την πέφτει η… και δεν ξέρω τι να κάνω'”, συμπλήρωσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε το πώς έμαθε για την παράνομη σχέση τους και δήλωσε ότι έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι για δύο εβδομάδες.

Όλη η μαρτυρία της:

Η περιγραφή του οπερατέρ

Στο μεταξύ, στην εκπομπή μίλησε και ο Δημήτρης, ο σύζυγός της ο οποίος είναι οπερατέρ και απατούσε τη σύζυγό του με την παρουσιάστρια.

Ο άνδρας τόνισε ότι δέχτηκε απειλές από την ερωμένη του όταν εκείνη έμαθε ότι επέστρεψε στη γυναίκα του, ενώ παράλληλα δήλωσε:

“Προσπάθησε να με προσεγγίσει για να της αλλάξω το δημιουργικό της εκπομπής της”.

“Άρχισε να πετάει δηλητήριο μέχρι να αποδομήσει τη γυναίκα μου και να μπει μες το μυαλό μου”, αποκάλυψε ο οπερατέρ.

“Πίστευα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να μιλήσει και να πει δύο λόγια για κάποιον, ο οποίος επαγγελματικά μπορεί να σταθεί μες τη Βουλή. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε γιατί αυτή ήταν εμένα η ανάγκη μου, δεν είχα ανάγκη να πάω με τη συγκεκριμένη κυρία”, είπε ακόμα.

“Έφτασε να μου λέει ότι έχει περάσει σε άλλα επίπεδα στο κομμάτι του σεξ”, συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πώς έγινε ο ξυλοδαρμός της συζύγου του.

“Βρεθήκαμε στην οικία της, χτύπαγε η Σοφία να κατέβει κάτω, αυτή δεν κατέβαινε. Οπότε, αναγκάστηκα να της στείλω ένα sms, λέγοντάς της ότι με έχει διώξει η σύζυγός μου”, δήλωσε.

“Εκεί αναγκάστηκε να κατέβει, όπου αντικρίζοντας τη Σοφία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πέσει πάνω της, να της τραβάει τα μαλλιά, να της κάνει εκδορές στον λαιμό”, αποκάλυψε.

Τέλος, είπε ότι της έκαναν μήνυση και εκείνη με τη σειρά της τους έκανε ασφαλιστικά μέτρα, διότι θέλησαν να της καταστρέψουν την καριέρα και να την εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Οι δηλώσεις του: