Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αγωνία για τους συγγενείς της και η τελευταία επίσκεψη στην Ιταλία
Ελλάδα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αγωνία για τους συγγενείς της και η τελευταία επίσκεψη στην Ιταλία

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αγωνία για τους συγγενείς της και η τελευταία επίσκεψη στην Ιταλία

Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

H Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει βρει την προσωπική ευτυχία στην Ελλάδα, στην αγκαλιά του συζύγου της, Άρη Γούτου, ωστόσο η μισή της καρδιά είναι στον τόπο καταγωγής της, την Ιταλία και τους συγγενείς της που ζουν εκεί.

Η δημοσιογράφος, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις και αγωνίες που έχει κρυμμένες μέσα της και αφορούν τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η γειτονική χώρα εξαιτίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, προσπαθεί και βλέπει τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους και δηλώνει βέβαιη ότι θα πάνε όλα καλά.

“Italia mia… Αυτή είναι η τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία…

Εκεί είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου, οι φίλοι μου, η μισή μου καρδιά είναι εκεί.

Είχα πάει για λίγες μέρες με τον άντρα μου και το παιδί μας για να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες νοσταλγώ αυτές τις στιγμές γαλήνης και χαράς…

Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό.. Andrà tutto bene. Όλα θα πάνε καλά”, έγραψε η Φλορίντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Italia mia 🇮🇹… Αυτή είναι η τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία .. Εκεί είναι η οικογένεια μου,το σπίτι μου,οι φίλοι μου, η μισή μου καρδιά είναι εκεί. Είχα πάει για λίγες μέρες με τον άντρα μου και το παιδί μας για να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες νοσταλγώ αυτές τις στιγμές γαλήνης και χαράς.. Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό .. Andrà tutto bene.. Όλα θα πάνε καλά.. #italiatiamo 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) στις