Φωτεινή Αθερίδου: Μοιράστηκε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και δέχτηκε… τρολάρισμα από τον πατέρα της
Ελλάδα

Φωτεινή Αθερίδου: Μοιράστηκε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και δέχτηκε… τρολάρισμα από τον πατέρα της

Φωτεινή Αθερίδου: Μοιράστηκε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και δέχτηκε… τρολάρισμα από τον πατέρα της

Πάντα με χιούμορ ο Θοδωρής Αθερίδης

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία από το μαιευτήριο όταν πριν από 7 μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της μοιράστηκε η Φωτεινή Αθερίδου στο Instagram.

H ηθοποιός θέλησε παράλληλα να μοιραστεί και κάποιες απορίες και σκέψεις που έκανε πρωτοβλέποντας το παιδί της για την άγνωστη περιπέτεια της ζωής που ξεκινούσε για εκείνη και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

“Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι , μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια «το παιδί σας μας είπαν» … κ δε πολύ καταλάβαμε …

Τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει; Πως θα του πούμε τι; Και με ποιο δικαίωμα; Πώς θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλιά (για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δε το ξέρω! Τι πάει να πει το παιδί μας;
Όλα αυτά πριν 7 μήνες …. Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας …»!!”
έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι , μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια «το παιδί σας μας είπαν» … κ δε πολύ καταλάβαμε … τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει ; Πως θα του πούμε τι ; Και με ποιο δικαίωμα ; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλια ( για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δε το ξέρω ! Τι πάει να πει το παιδί μας ; Όλα αυτά πριν 7 μήνες …. Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας …»!! ❤️ #myson #mychild #myboy #love #sevenmonthslater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Atheridou (@fotiniatheridou) στις

Η νέα και νεαρή μητέρα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αλλά φυσικά ο πατέρας της, Θοδωρής Αθερίδης, γνωστός για το χιούμορ του, την τρόλαρε με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο!