Φώτος Πιττάτζης: Η φημολογούμενη σχέση με την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Ελλάδα

Φώτος Πιττάτζης: Η φημολογούμενη σχέση με την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Φώτος Πιττάτζης: Η φημολογούμενη σχέση με την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Νικολέττα Καρρά, κυκλοφόρησαν φήμες για νέο πρόσωπο στη ζωή του Φώτου Πιττάτζη.

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός και ο πετυχημένος Κύπριος δικηγόρος από τον Αύγουστο προχώρησε τις νομικές διαδικασίες για τη λύση του γάμου τους.

Με μία πολύ συγκινητική του δήλωση, ο Φώτος Πιττάτζης είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του:

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έζησα μαζί της 9 ολόκληρα χρόνια, από τα οποία τα περισσότερα ήταν τα πιο ευτυχισμένα της ζωής μου.

 Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο οποίος και με στήριξε σε δύσκολές μου στιγμές.

Για το μόνο που μετανιώνω είναι το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα επένδυσε τις ελπίδες της και τα όνειρά της σε εμένα για ένα ευτυχισμένο μέλλον και δεν κατάφερα να της υλοποιήσω αυτά τα όνειρα.

Θα μου λείψει. Της εύχομαι τα καλύτερα και όπως γνωρίζει και η ίδια θα είμαι πάντα δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί».

Νέο πρόσωπο στη ζωή του;

Ο Φώτος Πιττάτζης όμως φαίνεται ότι  αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του και έχει «μια ιδιαίτερη συμπάθεια» στην κόρη του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι δυο τους φαίνεται να πέρασαν αρκετές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το φιλικό περιβάλλον του Φώτου Πιττάτζη συζητάει ήδη για πιθανή μετακόμιση του δικηγόρου στην Ιταλία, για τα μάτια της κόρης του πρώην πρωθυπουργού.

Απ’ ότι φαίνεται τελικά μάλλον του έχει «κλέψει» την καρδιά η διάσημη Ιταλίδα.. ή μήπως όχι;

Οι πληροφορίες του Znews λένε ότι οι φήμες περί μετακόμισης έχουν ισχυρή βάση, αλλά το στενό περιβάλλον του δικηγόρου δεν επιβεβαιώνει τις φήμες περί ερωτικής σχέσης, αλλά στενής φιλίας!