Ελένη Φουρέιρα: Το ταξίδι στη Μαδρίτη για τα ισπανικά βραβεία
Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Το ταξίδι στη Μαδρίτη για τα ισπανικά βραβεία

Ελένη Φουρέιρα: Το ταξίδι στη Μαδρίτη για τα ισπανικά βραβεία

Στη Μαδρίτη βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα για να κάνει μια guest εμφάνιση στα βραβεία ισπανόφωνης μουσικής Los 40. Η βραδιά θα λάβει χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 2 Νοεμβρίου.

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο, έγινε γνωστή στην Ισπανία κι έχει δώσει συνεντεύξεις σε αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα. Το Fuego είναι σταθερά στο Top 4o του Los 40 εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η τραγουδίστρια ηχογράφησε το Fuego και στα ισπανικά, πριν καν βγει στην σκηνή του διαγωνισμού, από την Πορτογαλία τον περασμένο Μάιο.

Ακολούθησαν σειρά live εμφανίσεων στην ιβηρική χερσόνησο, αλλά και ένα συμβόλαιο με την SONY Music International. Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε ένα ολοκαίριο single, τραγουδισμένο στα αγγλικά και τα ισπανικά. Το Tomame είναι η πρώτη απόπειρα της στην διεθνή αγορά, μετά την επιτυχία του Fuego στα charts αρκετών ευρωπαϊκών χωρών. Το επίσημο βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι έχει ξεπεράσει σε ελάχιστα 24ωρα το 1 εκατομμύριο views στο Youtube.

Η σημαντικότερη ισπανόφωνη μουσική βραδιά

Τα βραβεία Los 40 έκαναν το ντεμπούτο τους το 2006. Η διοργάνωση ξεκίνησε με αφορμή τα 40 χρόνια του ισπανόφωνου σταθμού Los 40 που μεταδίδεται κυρίως στην Ισπανία, αλλά και σε μια σειρά από χώρες. Μόνο στην ευρωπαϊκή χώρα, το ραδιόφωνο μετρά περισσότερους από 3 εκατομμύρια ακροατές και έτσι βρίσκεται στη δεύτερη θέση των δημοφιλέστερων ραδιοφωνικών σταθμών στην Ισπανία.

Τη βραδιά των βραβείων, εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, στην σκηνή θα εμφανιστούν καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Ανάμεσά τους η Dua Lipa, αλλά και o μουσικός παραγωγός David Guetta.