Ελένη Φουρέιρα: Συναυλίες στη χώρα που της στέρησε το βραβείο
Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Συναυλίες στη χώρα που της στέρησε το βραβείο

Ελένη Φουρέιρα: Συναυλίες στη χώρα που της στέρησε το βραβείο

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Pop Up Music» για το Hanukkah η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στην σκηνή του Menora Mivtachim Arena στο Τελ Αβίβ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο στάδιο του Ισραήλ, στο οποίο βρέθηκαν περισσότεροι από 11 χιλιάδες κόσμου για να δουν από κοντά την sexy Eurostar. Θυμίζουμε πως στην Eurovision του 2018 το Ισραήλ με τη Netta, είχε κερδίσει το βραβείο με την Κύπρο και την Ελένη Φουρέιρα να τερματίζουν στην δεύτερη θέση.

Η 31χρονη ποπ σταρ θα πραγματοποιήσει άλλες έξι εμφανίσεις στο συγκεκριμένο χώρο (μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου), στον οποίο εμφανίζονται και γνωστοί καλλιτέχνες του Ισραήλ, όπως ο Omer Adam, ενώ η περιοδεία της θα συνεχιστεί με σταθμούς σε Ιεράπετρα (12 Δεκεμβρίου), Αθήνα (14 Δεκεμβρίου), Λεμεσό (20 Δεκεμβρίου) και Λάρνακα (27 Δεκεμβρίου). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας στην Αθήνα, θα γίνει και η απονομή του πλατινένιου δίσκου της.

Την ίδια ώρα, το «Tómame», που κυκλοφορεί από την Panik Records σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music, εξακολουθεί να πηγαίνει πολύ καλά στα ψηφιακά καταστήματα και στο YouTube. Μέσα σε ένα μήνα, έχει ξεπεράσει τα 3,7 εκατομμύρια YouTube views και τα 812.000 streams στο Spotify, ενώ έχει «σκαρφαλώσει» σε υψηλές θέσεις του iTunes chart και του Shazam ανά τον κόσμο.