Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: Πώς του ευχήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα;
Ελλάδα

Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: Πώς του ευχήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα;

Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: Πώς του ευχήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα;

Οι φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και από νωρίς το πρωί δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης και έχει αγαπηθεί από το κοινό, θέλησε να μοιραστεί μερικά σπάνια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Γρηγόρης δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες από τα παιδικά και νεανικά του χρόνια και στη λεζάντα έγραψε: «Πάει μεγάλωσα και εγώ… Δεν θα πω, πως μπαίνω στην τελευταία χρονιά του πρώτου μισού αιώνα ζωής (δεν ακούγεται καθόλου καλά αυτό)!

Θα πω, πως πενηνταρίζω αλλά η ψυχή μου παραμένει όπως τότε που ήμουνα παιδάκι! Με την προτροπή έτσι να μεγαλώνουμε όλοι και την ευχή να έχουμε ΥΓΕΙΑ καλό μας Σ/Κ! (Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την αγάπη που μας δείχνετε τις 3 τελευταίες εβδομάδες με το @kalokairi_not).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πάει μεγάλωσα και εγώ…💭Δε θα πω,πως μπαίνω στην τελευταία χρονιά του πρώτου μισού αιώνα ζωής(δεν ακούγεται καθόλου καλά αυτό🙄)‼️,θα πω,πως πενηνταρίζω🍾αλλά η ψυχή μου παραμένει όπως τότε που ήμουνα παιδάκι‼️‼️‼️Με την προτροπή έτσι να μεγαλώνουμε όλοι και την ευχή να έχουμε ΥΓΕΙΑ καλό μας Σ/Κ❤️‼️(Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου❣️,για την αγάπη που μας δείχνετε τις 3 τελευταίες εβδομάδες με το @kalokairi_not 🙏🏻)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) στις

Η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα του ευχήθηκε με τη σειρά της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του. Την εικόνα συνοδεύει η λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό σύζυγο, μπαμπά, συνεργάτη, φίλο μα πάνω απ όλα άνθρωπο που είχα την τύχη να παντρευτώ, να κάνω δυο παιδιά, να δουλέψω μα πάνω απ όλα να αγαπήσω… Πολύχρονος μωρό μου…
Μέχρι το τέλος του κόσμου παντού και πάντα μαζί…».