Γενέθλια για τον Νίκο Κοκλώνη: Φίλοι και συνεργάτες του εύχονται χρόνια πολλά!
Ελλάδα

Γενέθλια για τον Νίκο Κοκλώνη: Φίλοι και συνεργάτες του εύχονται χρόνια πολλά!

Γενέθλια για τον Νίκο Κοκλώνη: Φίλοι και συνεργάτες του εύχονται χρόνια πολλά!

Οι ευχές στην πιο παραγωγική στιγμή της τηλεοπτικής του καριέρας

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο πολυπράγμων παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες.

Ο ίδιος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των ανέμων ενώ παράλληλα φροντίζει να «κλείσει» τις επαγγελματικές συνεργασίες της νέας σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, χθες, συμφώνησε επαγγελματικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο. 

Ο Νίκος Κοκλώνης λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα μας ενημέρωσε για τα γενέθλιά του δημοσιεύοντας ένα story στο οποίο έγραψε: «Έγινα 20 επιτέλους».

Αμέσως μετά άρχισε να αναδημοσιεύει τα ευχετήρια μηνύματα που δέχτηκε, μεταξύ των οποίων είδαμε του Τρύφωνα Σαμαρά, της Χαράς Βέρρα και του Νίκου Γεωργιάδη.

Το πρωί της Τρίτης μάλιστα η παρέα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» ευχήθηκε στον αγαπημένο τους παραγωγό, Νίκο Κοκλώνη.

Δείτε το βίντεο:

Πριν καν κλείσει τα 40 του χρόνια, μόλις στα 37 του, ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται στην πιο παραγωγική στιγμή της τηλεοπτικής του καριέρας.
Μετά την επιτυχία του J2US ετοιμάζεται για μία τηλεοπτική χρονιά γεμάτη παραγωγές όπως ο δεύτερος κύκλος του μουσικού παιχνιδιού, το “Πάμε πακέτο”, το “Ευτυχείτε” ενώ ήδη αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται πίσω από το “Καλοκαίρι #not” και το The Booth, τις επιτυχημένες καλοκαιρινές παρέες του καναλιού.
Εμείς να ευχηθούμε στον Νίκο Κοκλώνη “χρόνια πολλά”!