Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Στην αρχή αρνήθηκα το ρόλο του Φατσέα”
Ελλάδα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Στην αρχή αρνήθηκα το ρόλο του Φατσέα”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Στην αρχή αρνήθηκα το ρόλο του Φατσέα”

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, σε συνέντευξή του στο Down Town μίλησε – μεταξύ άλλων – για τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και το αν θα ξαναγυριστεί η σειρά.

Ο ηθοποιός στην αρχή αρνήθηκε το ρόλο του Φατσέα, γιατί του είχε φανεί πολύ αρνητικός χαρακτήρας. Η σύζυγός του, Μπέσυ Μάλφα, τον έπεισε να το κάνει, γιατί είχε, όπως λέει, «μυριστεί» την επιτυχία. Η δική του σκέψη ήταν: «Τόσοι άλλοι υπάρχουν, ρε γαμώτο, στο χωριό, τον πιο μαλάκα από όλους μου έδωσαν να κάνω;». Μάλιστα είχε στεναχωρηθεί, γιατί είχε ήδη αρνηθεί δυο-τρεις φορές στο Χάρη Ρώμα να συνεργαστούν. «Όταν με πήρε τηλέφωνο για να κάνω το συγκεκριμένο ρόλο διάβασα το κείμενο και λέω: “Πώς θα του πω πάλι όχι;”.

Τελικά δέχτηκε κι ο χαρακτήρας του Φατσέα, αν και όπως σημειώνει ο ίδιος ήταν αρνητικός, αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Αυτό, όπως λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχει να κάνει και με το πώς χειρίστηκε ο ίδιος τον ρόλο. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αυτής του της επιτυχίας, είναι ότι ακόμη ο κόσμος στο δρόμο τον φωνάζει «Φατσέα».

Τέλος, για το sequel του «Καφέ της Χαράς», λέει: «Αν αυτό συμβεί, θα είμαι στο καστ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πουλήσω, χρωστάω πολλά σε αυτό το σίριαλ. Το αγαπάω. Αλλά για να γίνει πρέπει να είναι και οι υπόλοιποι, δεν μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, Καφέ της Χαράς, χωρίς τη Χαρά». Να θυμίσουμε πως ο Χάρης Ρώμας έχει ανακοινώσει πως προτίθεται να επανέλθει στο Κολοκοτρωνίτσι. Όπως έχει δηλώσει ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς, οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 έχουν ήδη γίνει, ενώ σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές του είναι θετικοί σε μια τέτοια επιστροφή.

Όσο για τη Ρένια Λουιζίδου; Εκείνη, μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή του ALPHA, “Καλύτερα δε γίνεται”, είχε αναφέρει πως δεν μπορεί να γνωρίζει από τόσο νωρίς τι θα γίνει. Όπως εξηγούσε η ηθοποιός, για την ώρα βρίσκεται στο καστ της κωμικής σειράς “Το Σόι Σου”. Επιπλέον, τόνιζε πως οι όποιες συζητήσεις έχουν γίνει δεν είναι επίσημες και σε κάθε περίπτωση, δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για τη σειρά από τον ΑΝΤ1.