Κατερίνα Γερονικολού: Η αντίδρασή της στα επικριτικά σχόλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: Η αντίδρασή της στα επικριτικά σχόλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Κατερίνα Γερονικολού: Η αντίδρασή της στα επικριτικά σχόλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Στα εγκαίνια της νέας συλλογής ρούχων της Δέσποινας Μοιραράκη, με τίτλο ”Desmira”, που έγιναν στο Χίλτον, βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση, ”Χτυποκάρδια στο θρανίο”, όπου υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που γνωρίσαμε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στην αναφορά των δημοσιογράφων, σχετικά με σχόλιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, η Γερονικολού είπε αρχικά πως δεν γνωρίζει τι έχει πει ο γιος της Αλίκης. «Όχι, δεν τα διάβασα. Επίτηδες δεν διαβάζω. Θέλετε να μου πείτε κάτι;» ρώτησε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τι εννοείς, ότι είδε την παράσταση; Αν όχι, δεν με ενδιαφέρει! Δεν έχω να πω κάτι, νομίζω τα λέει όλα από μόνη της η φράση. Έπαθα λίγο σοκ τώρα που μου το είπες. Έχω μια απάντηση τώρα μέσα μου, αλλά δεν θα την πω»πρόσθεσε με εμφανή την αμηχανία και τον εκνευρισμό της.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε υποστηρίξει πως πολλοί ηθοποιοί σήμερα “κάνουν καριέρα στις πλάτες των γονιών” του. Ο γιος της ηθοποιού αναφερόταν προφανώς στις δύο παραστάσεις που αναβιώνουν στη θεατρική σκηνή δύο από τα πιο δημοφιλή έργα με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η Κατερίνα Γερονικολού επανέλαβε στις κάμερες πως η επίσημη πρεμιέρα του “Χτυποκάρδια στο Θρανίο” είναι η μόνη παράσταση που δεν θα ήθελε να παίξει. Όπως είχε πει και σε συνέντευξή της, στην επίσημη πρεμιέρα ένιωθε πως το κοινό ήταν κάπως εχθρικό και επικριτικό. Ωστόσο, η ίδια εκτιμά πως η παράσταση απευθύνεται στο αυθεντικό κοινό, που πληρώνει εισιτήριο και τον ενδιαφέρει το έργο. «(Για) όποιον δεν θέλει να ταξιδέψει δεν υπάρχει κανένας λόγος να δει την παράσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.