Γιάννα Αγγελοπούλου: Η επίσκεψη στη Σπιναλόγκα και η ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή της
Ελλάδα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η επίσκεψη στη Σπιναλόγκα και η ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή της

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η επίσκεψη στη Σπιναλόγκα και η ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή της

Η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» στηρίζει την ελληνική μόδα

Περιοδεία στην Κρήτη έκανε πρόσφατα η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η κ. Αγγελοπούλου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το φρούριο Φιρκά, την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα, τους Τάφους των Βενιζέλων αλλά και την Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο καθώς και τη Σπιναλόγκα.

Η κ. Αγγελοπούλου κατά την επίσκεψή της στη Βικελαία Βιβλιοθήκη στο Ηράκλειο

Η Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 κατά την επίσκεψή της στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου

Με μέλη και παιδιά από τον Όμιλο κλασικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”

Η κ. Αγγελοπούλου ξεναγείται στην Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η επίσκεψη της Προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» στη Σπιναλόγκα, το “νησί του πόνου” το οποίο στόχος είναι να γίνει μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η κ. Αγγελοπούλου ξεναγείται στη Σπιναλόγκα

Αυτό που κέντρισε τα βλέμματα ήταν σίγουρα οι στυλιστικές επιλογές της Γιάννας Αγγελοπούλου που φημίζεται για την κομψότητά της.

Έτσι, εκτός από το κατακόκκινο κοστούμι με το οποίο επισκέφτηκε το Ηράκλειο, επέλεξε σε μία από τις εμφανίσεις της, δημιουργία του οίκου Zeus+Dione, στηρίζοντας με την επιλογή της την ελληνική μόδα.

Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) / Χανιά: Παναγιώτης Σημανδηράκης (Δήμαρχος Χανίων), Νίκος Κανελλόπουλος (μέλος ολομέλειας 2021), Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione), Δέσποινα Μουζάκη (μέλος ολομέλειας 2021), Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Ἀποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης στα Χανιά με τον πρόεδρο του Μουσείου, Εμμανουήλ Πετράκη να ξεναγεί την κ. Αγγελοπούλου