Γιάννα Παναγοπούλου: “Ο Νίκος και η Τατιάνα είναι οικογένειά μας”
Ελλάδα

Γιάννα Παναγοπούλου: “Ο Νίκος και η Τατιάνα είναι οικογένειά μας”

Γιάννα Παναγοπούλου: “Ο Νίκος και η Τατιάνα είναι οικογένειά μας”

Στιγμιότυπα από την ομορφότερη στιγμή της ζωής της μοιράστηκε η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου με τους τηλεθεατές, μέσω της εκπομπής της κουμπάρας της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο στεφάνωσαν τη φίλη τους με τον διαιτητή της FIFA, Γιάννη Σταυρίδη στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι.

Η νύφη επέλεξε μία υπέροχη δημιουργία με Swarovski με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ η Τατιάνα μία μαύρη τουαλέτα Anna Veneti.

Στο πλευρό των διάσημων κουμπάρων ήταν η πανέμορφη κόρη τους Λυδία.

Καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης που ακολούθησε το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, ενώ οι καλεσμένοι τους μίλησαν στην κάμερα, δίνοντάς τους τις πιο όμορφες ευχές.

“Η Γιάννα είναι ένας πάρα πολύ δοτικός και καλός και ζεστός άνθρωπος. Όπως και ο Γιάννης.”, είπε η κουμπάρα τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που ευχήθηκαν στους νεόνυμφους ήταν και η Αγγελική Δαλιάνη, ο Μάνος Παπαγιάννης και η Έφη Θώδη.

Η τούρτα που έκοψαν μπαίνοντας στον χώρο της δεξίωσης ήταν τριώροφη ολόλευκη και διακοσμημένη με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα.

“Ο Νίκος και η Τατιάνα είναι οικογένεια για μας”, είπε συγκινημένη η νύφη, ενώ ο σύζυγός της ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην ομορφότερη βραδιά της ζωής τους.

Τέλος, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος διασκέδασε τους καλεσμένους με τα τραγούδια του.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ: