Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σέρβιρε φαγητό σε απόρους
Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σέρβιρε φαγητό σε απόρους

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σέρβιρε φαγητό σε απόρους

Και ενώ στην Ελλάδα χρειάστηκε για άλλη μια φορά να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του ενάντια στο ρατσισμό, στην Αμερική ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράξη το νόημα της Ημέρας των Ευχαριστιών μέσα από μία δωρεά ζωής. Με απλότητα και διάθεση για προσφορά βρέθηκε δίπλα σε άπορους, ετοιμάζοντας και προσφέροντας φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ της καλαθοσφαίρισης, δείχνοντας για μία ακόμα φορά την  ευαισθησία του για  ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και επιμένοντας να μην ξεχνάει την δική του διαδρομή για να φτάσει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, συνεργάστηκε με  μια εταιρεία στο Γουισκόνσιν, προκειμένου να διατεθεί φαγητό αξίας άνω των 50.000 δολαρίων σε απόρους, όπως μας πληροφορεί και το σχετικό tweet του NBA.

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του αλλά και τη μητέρα του, βοήθησαν στην τροφοδότηση του κέντρου St. Vincent de Paul, ετοίμασαν αλλά και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν.  Όπως αναφέρουν τα social media των Milwaukee Bucks, συνολικά εξασφαλίστηκαν 27.000 μερίδες φαγητό.

«Είναι μεγάλη μέρα σήμερα. Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Bucks και τα Pick ‘n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», ακούγεται να λέει ο 23χρονος μπασκετμπολίστας.

Χαμογελαστός και αστειευόμενος ειδικά με τα μικρά παιδιά, ο νεαρός μπασκετμπολίστας σέρβιρε τους συνανθρώπους του, χαρίζοντάς τους έστω και προσωρινά ελπίδα και ζεστασιά.