Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το unfollow στον Αλέξανδρο Κοψιάλη
Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το unfollow στον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το unfollow στον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Νέο «χτύπημα» για τον youtuber

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βρέθηκε στο στόχαστρο με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης και μαζί και με άλλες περσόνες του διαδικτύου στάθηκε αφορμή για τη δημιουργία του #cancelinfluencers.

Το κύμα οργής εναντίον του έλαβε τεράστιες διαστάσεις έπειτα από αλλεπάλληλα ποστ στα social media τόσο απλών χρηστών του διαδικτύου όσο και από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη που τον κατηγορούσαν ότι έχει φιλικές σχέσεις με τα άτομα του κυκλώματος μαστροπείας που δρα εδώ και χρόνια στη συμπρωτευουσα.

Εκείνος διέψευσε το «κατηγορητήριο» ωστόσο η ζημία έγινε. Σε λίγες ημέρες έχασε τουλάχιστον 100.0000 followers ενώ έγινε παραλήπτης και χυδαίων μηνυμάτων που αφορούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Το όλο θέμα επηρέασε όπως φαίνεται και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, οι οποίοι είχαν αγοράσει ένα σπίτι αξίας 100.000€ και θα το κλήρωναν μέσα από τα προφίλ τους αλλά και του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Λίγες ημέρες πριν αμφίπλευρα ανακοινώθηκε ότι η σύμπραξη αυτή έλαβε τέλος. Το πρόσφατο unfollow όμως του Greek Freak στον γνωστό youtuber δείχνει πως το ρήγμα στις σχέσεις τους είναι βαθύτερο.

Το αστέρι του NBA έλαβε πολλά μηνύματα από αγανακτισμένα account που του ζητούσαν να πάρει θέση και να διακόψει τον διαγωνισμό με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Έτσι φαίνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαχωρίζει με τη αυτή τη στάση τη θέση του θέλοντας να μην εμπλέκεται άλλο το όνομά του σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.