Γιάννης Καπετάνιος: «Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση»
Ελλάδα

Γιάννης Καπετάνιος: «Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση»

Γιάννης Καπετάνιος: «Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού και η σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στο «Πρωινό» και περιέγραψε τη δραματική εικόνα των ηθοποιών που ζουν χωρίς δουλειά.

«Από καραντίνες έχουμε ζήσει πολλές εμείς λόγω επαγγέλματος. Από σεζόν σε σεζόν σημαίνει καραντίνα στο ενδιάμεσο. Μένεις σπίτι σου, δεν έχεις χρήματα και έχει ο Θεός. Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση. Το 2020 έχω δουλέψει 3,5 μήνες και είμαι από τους προνομιούχους επειδή ήμουν με τον Μάρκο. Εκτός από καλός συνάδελφος, καλός επαγγελματίας είναι πολύ καλός εργοδότης. Δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν απλήρωτο. Παρεξηγήσεις συμβαίνουν πάντα. Αλλά τώρα θα μιλήσει η δικαιοσύνη γιατί ο Μάρκος δεν αφήνει μύγα στο σπαθί του όταν θίγεται προσωπικά και επαγγελματικά» είπε.

«Ετοιμαζόμαστε να μπούμε πάλι σε πλατό και στούντιο να δούμε τι θα κάνουμε» αποκάλυψε για τα μελλοντικά σχέδια με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά» σχολίασε.

Τι άποψη έχει για όσους βγαίνουν από ριάλιτι και γίνονται ηθοποιοί; «Δεν σημαίνει ότι θα παίξεις σε μία σειρά ή σε μία ταινία και έγινες ηθοποιός».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Καπετάνιος δήλωσε ότι έχει σχέση αλλά όπως είπε «η οικογένεια δεν έκατσε» λόγω συγκυριών.

Αποκάλυψε δε ότι ο αδελφός του που είναι ιερέας έχει παντρέψει τον Μάρκο Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά και τέλεσε την βάπτιση του γιου τους, Χάρη.

https://streamable.com/pnflqb