Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική»
Ελλάδα

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική»

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική»

Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει στη διάρκεια της καριέρας του;

Απάγκιο στην οικογένειά του έχει βρει τα τελευταία δύσκολα χρόνια με την πανδημία ο Γιάννης Κότσιρας, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Η μόνη λύτρωση σε όλο αυτό είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου, η γυναίκα μου που με στηρίζουν και συναισθηματικά και ψυχολογικά».

Έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για τηλεόραση, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αλλά σίγουρα όχι σε κάποια «ετοιματζίδικη» συνταγή.

«Θα έκανα κάτι στην τηλεόραση αρκεί να είναι μία εκπομπή που μου αρέσει. Είμαι και μυστήριος εγώ δεν μ΄αρέσει να μου παρουσιάζουν έτοιμα πράγματα
Ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό ένας καλλιτέχνης να περνά καλά και να σέβεται τις συνεργασίες του, καθώς «εάν δεν υπάρχει αυτό, όλες οι εμπορικές επιτυχίες είναι άχρηστες»,είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τα τραγικά γεγονότα που η κοινωνία γίνεται μάρτυρας καθημερινά ανέφερε:

«Πίστευα  ότι η πανδημία θα ένωνε τον κόσμο και θα έβγαζε τον καλό του εαυτό. Προφανώς όμως δεν έχουμε καλό εαυτό,για να βγει».

Όσο για τη νέα φουρνιά καλλιτεχνών και δη στη σκηνή της τραπ δήλωσε: «Εγώ ακούω πολλή ξένη μουσική και ψάχνομαι για νέα παιδιά. Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική» επεσήμανε.

Στην πορεία του δέχτηκε αρκετές φορές σκληρή κριτική.

«Από το ξεκίνημά μου δεχόμουν αρνητικά σχόλια. Όταν παίρνεις θέση πάντα θα υπάρχει αντίλογος και haters».