Γιάννης Κότσιρας: Τα talent shows και οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί
Ελλάδα

Γιάννης Κότσιρας: Τα talent shows και οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί

Γιάννης Κότσιρας: Τα talent shows και οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί

Αποκαλύπτει τον τρόπο που κατάφερε να ηρεμήσει τους γιους του

Μετά την καραντίνα ο Γιάννης Κότσιρας κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Κοίτα γύρω» που είναι αφιερωμένο στους γιους του και μίλησε στο «Πρωινό ANT1» για τη σχέση με τα παιδιά και την σύζυγό του, τα talent shows, αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί.

«Το τραγούδι “Κοίτα γύρω” είναι ένα κειμενάκι που απευθύνεται στους γιους μου στην περίπτωση που κάποια πράγματα δεν θα μπορούσα να τους τα πω για τον έναν ή τον άλλον λόγο», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και ανέφερε: «Οι γιοι μου με αναγνωρίζουν στην τηλεόραση και ξέρουν τα τραγούδια μου απ’ έξω. Έχουν μια σχέση με τη μουσική από τότε που ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους».

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως στην περίοδο της καραντίνας βρήκε τον πιο ξεχωριστό τρόπο για να ηρεμεί τα παιδιά του: «Επειδή μέσα στην καραντίνα μην μπορώντας να κάνω πολλά πράγματα και έχοντας δυο αγοράκια που έσπαγαν τα πάντα, έψαχνα να βρω τρόπο να τα ηρεμήσω.

Οπότε πήρα μια κιθάρα και άρχισα να τους παίζω παιδικά τραγούδια και ήταν το μεγαλύτερο όπλο μου για να τα κάνω να διασκεδάσουν και να ηρεμήσουν. Και έτσι δημιούργησα ένα κανάλι στο youtube με παιδικά τραγούδια».

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Γιάννης Κότσιρας αποκάλυψε: «Η σύζυγός μου είναι φαν του Γιάννη. Με αγαπά ως άνθρωπο και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Δεν είναι φαν μου καλλιτεχνικά κι αυτό το χαίρομαι γιατί νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που με θαυμάζει καλλιτεχνικά».

Ακόμη, όσον αφορά στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμούς είπε: «Τα έχω ζήσει, αλλά τα έχω αφήσει και πίσω γιατί κάποια στιγμή έπαθα μια αγοραφοβία. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι και φοβόμουν».

Τέλος, για τα talent shows και το αν έχει δεχτεί στο παρελθόν πρόταση για να είναι σε μια κριτική επιτροπή, αποκάλυψε: «Δεν είμαι αρνητικός. Είναι ωραία κάποια από αυτά. Υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο σε όλο αυτό. Είναι η ψυχοσύνθεση των παιδιών, αλλά όταν εμπλέκονται καλλιτέχνες τους έχω εμπιστοσύνη, γιατί ξέρουν την ευαισθησία και προστατεύουν τα παιδιά, όσο περνά από το χέρι τους».

https://streamable.com/sbd14o