Γιάννης Μάρκου: “Αισθάνθηκα ότι προτιμάει τις παρέες από μένα, οπότε την έδιωξα από το σπίτι”
Ελλάδα

Γιάννης Μάρκου: “Αισθάνθηκα ότι προτιμάει τις παρέες από μένα, οπότε την έδιωξα από το σπίτι”

Γιάννης Μάρκου: “Αισθάνθηκα ότι προτιμάει τις παρέες από μένα, οπότε την έδιωξα από το σπίτι”

Η απάντησή του σε όσα είπε η Τζούλια Νόβα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Γιάννης Μάρκου μίλησε πρώτη φορά ζωντανά στο “Μεσημέρι” και τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε στην πρωινή συνέντευξη της Τζούλιας Νόβα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Η σχέση αυτή ξεκίνησε με πολύ έρωτα. Από δική της πρωτοβουλία αποφάσισε να καταλήξει αυτή η σχέση σε γάμο. Απλώς δεν έγινε αυτή η πρόταση όπως θα ήθελε. Τσακωνόμασταν γιατί είχαμε και οι δύο δίκιο. Έχουμε πει να μείνουμε φίλοι και σέβομαι τη φιλία, δεν θέλω να είμαι εχθρός. Σαν άνθρωπος θα είμαι πάντα δίπλα της” τόνισε.

Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και πόσο τον ενόχλησε η φιλία της Τζούλιας με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο; “Με ενοχλούσε ότι προηγούνταν αυτός ο άνθρωπος από εμένα. Δεν έχω μάθει να ζηλεύω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται”.

“Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε, ότι προτιμάει τις παρέες από μένα οπότε την έδιωξα από το σπίτι” αποκάλυψε.

Σχετικά με τις αιτιάσεις της Τζούλιας ότι δεν πήγαιναν ταξίδια είπε: “Υπήρξε ένα θέμα πέρσι τον Αύγουστο με ένα ταξίδι που ήθελε να πάμε και από κει ξεκίνησε η παρεξήγηση. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο που εγώ το θεωρώ επικίνδυνο. Από τη στιγμή που έχω δύο παιδιά στο σπίτι -γιατί τα σκυλιά είναι παιδιά- δεν μπορούσα να λείψω 20 μέρες”.

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είπε: “Είμαι κάθετος, ο τρόπος που το διάλεξε, όλα αυτά που έγιναν λιγάκι σκληρά, αισθάνομαι προδομένος γιατί δεν το είχα συνειδητοποιήσει”.

https://streamable.com/au2u3n

“Δεν ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω ταξίδια για διασκέδαση. Πρέπει μέσα μου να είμαι ήρεμος” τόνισε εκ νέου για το θέμα των ταξιδιών.

“Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα” είπε τέλος.

https://streamable.com/x7qhrv