Γιάννης Πλούταρχος: “Δεν είμαι και στην καλύτερή μου φάση. Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω”
Ελλάδα

Γιάννης Πλούταρχος: “Δεν είμαι και στην καλύτερή μου φάση. Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω”

Γιάννης Πλούταρχος: “Δεν είμαι και στην καλύτερή μου φάση. Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω”

Ποια είναι η γνώμη του για τα διαδικτυακά live συναδέλφων του;

Τον Γιάννη Πλούταρχο φιλοξένησε μέσω Skype το “Πρωινό”, ο οποίος παρέα με τον σκύλο του δήλωσε με κάθε τρόπο ότι του λείπει τρομερά η κόρη του, Κατερίνα, που σπουδάζει στην Κύπρο.

“Μου λείπει τρομερά. Και πριν μου έλειπε αλλά τώρα το βιώνω διαφορετικά” είπε.

Στο σπίτι του περνάει την καραντίνα με τη σύζυγό του, τα 4 σκυλιά τους και τα υπόλοιπα 4 παιδιά του.

Όπως δήλωσε, αυτή η περίοδος δεν είναι και η καλύτερή του.

“Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, είναι πάρα πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα στην οικογένειά μας, στο πρόγραμμά μας” είπε και εξήγησε ότι ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής, άθλησης αλλά και μαθημάτων.

“Δε μου είναι καθόλου ευχάριστο όλο αυτό. Δεν μπορώ να είμαι μαζί με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου και εδώ δείχνει και την αξία του. Πέρα από την ευκολία του διαδικτύου, εντάξει βρισκόμαστε όλοι μέσω μιας οθόνης, αλλά άλλο πράγμα η επαφή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και στην καλύτερή μου φάση” δήλωσε.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω πώς θα είναι μετά από 6 μήνες το όλο πράγμα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι χρειάζεται υπομονή, όση έχει ο καθένας”.

“Είμαστε σε μια καρτερικότητα. Περιμένουμε κάτι όλοι μας. Ξαναζώ το ίδιο όνειρο. Ευτυχώς είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται με πολλά πράγματα και περνάει η ώρα. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω αλλά ασχολούμαι με άλλα πράγματα”, είπε και εξήγησε ότι ασχολείται με μικροκατασκευές και επιδιορθώσεις στο σπίτι του αλλά και με την ξυλογλυπτική και τη ζωγραφική.

Και κάπου εκεί είπε τη γνώμη του για τα live συναδέλφων του στο Instagram.

“Εγώ δεν έχω τη διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν μπορώ να είμαι έτσι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, γιατί μου λείπει η επαφή με τον κόσμο, μου λείπουν οι φίλοι μου, δεν θέλω να κρύβομαι και να λέω ‘α, παιδιά εντάξει ακούστε ένα τραγούδι'”, είπε.

Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα είναι “να βγούμε όλοι μια παρέα και να πιούμε ένα κρασάκι και να πούμε τις εμπειρίες μας από όλο αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Αυτό που με ανησυχεί είναι το μετά, το μετά το εξάμηνο”.

https://streamable.com/7auuc2