Γιάννης Στάνκογλου: Οι «Άγριες Μέλισσες», οι αποτυχίες και ο ρόλος του κακού!
Ελλάδα

Γιάννης Στάνκογλου: Οι «Άγριες Μέλισσες», οι αποτυχίες και ο ρόλος του κακού!

Γιάννης Στάνκογλου: Οι «Άγριες Μέλισσες», οι αποτυχίες και ο ρόλος του κακού!

Εξηγεί τι σημαίνει το επίθετό του

Στο θέατρο Πορεία όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Γιούγκερμαν βρέθηκε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και συναντήθηκε με τον ηθοποιό Γιάννης Στάνκογλου για να μιλήσουν για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και τις αδυναμίες του στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Αρχικά, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τι σημαίνει το όνομά του: «Η λέξη stanco στα ιταλικά σημαίνει κουρασμένος και το “γλου” είναι από τα τούρκικα και σημαίνει “ο γιος του…”, οπότε το επίθετό μου σημαίνει “ο γιος του κουρασμένου”.», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Βέβαια, μια Βουλγάρα μου είπε πριν τέσσερις μήνες, ότι στα παλιά Σλάβικα το stan σημαίνει “αρχηγείο”, οπότε θα μπορούσα να είμαι και το “αρχηγόπουλο”».

Μιλώντας για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε: «Εγώ το βλέπω σαν δουλειά. Ακόμη και το πιο απλό πράγμα το δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Μετά από 20 χρόνια που είμαι στη δουλειά, καταλαβαίνω αν μια δουλειά θα πάει ή δεν θα πάει».

Για το ρόλο του κακού που έχει ενσαρκώσει πολλές φορές, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Κάθε φορά που μου έχει δοθεί ένας ρόλος κακού, ψάχνω να βρω γιατί κάποιος έφθασε ως εκεί»

Τέλος, στην ερώτηση «τι ψάχνει στη ζωή του», αποκάλυψε: «Ψάχνω την απόλυτη αγάπη στη ζωή μου και μερικές φορές να ελευθερώνομαι και να κάνω πράγματα που έχω ανάγκη εκείνη τη στιγμή. Να μην φοβάμαι να τα κάνω».

https://streamable.com/up15y8