Γιάννης Βαρδής: “Το μετά θα είναι αρκετά δύσκολο… Θα υπάρχουν επιπτώσεις”
Ελλάδα

Γιάννης Βαρδής: “Το μετά θα είναι αρκετά δύσκολο… Θα υπάρχουν επιπτώσεις”

Γιάννης Βαρδής: “Το μετά θα είναι αρκετά δύσκολο… Θα υπάρχουν επιπτώσεις”

Ποιες συνέπειες διαβλέπει εξαιτίας του κορονοϊού;

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο “Ευτυχείτε” για το πώς περνάνε οι μέρες του στην καραντίνα αλλά και το πώς πρόκειται να επηρεάσει η κρίση του κορονοϊού τον καλλιτεχνικό τομέα της χώρας μας.

Ο τραγουδιστής αρχικά αποκάλυψε πως δεν έχει παρατηρήσει αξιοσημείωτη διαφορά στην καθημερινότητά του, καθώς ο ερχομός του γιου του, Αντώνη, πριν από μερικούς μήνες τον είχε κρατήσει μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα, ήδη στο σπίτι.

Ειδικά για τα μικρά παιδιά η κατάσταση είναι αρκετά ασφυκτική μιας και τους έχει στερήσει αρκετές ξέγνοιαστες ώρες παιχνιδιού και βόλτας, γι΄αυτό ο Γιάννης έχει εξηγήσει ακριβώς στην τετράχρονη κορούλα του γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να μένει μέσα στο σπίτι.

Ο ερμηνευτής τοποθετήθηκε και στις συνέπειες που πρόκειται να έχει ο χώρος του θεάματος μετά τον κορονοϊό, υπογραμμίζοντας την οικονομική δυσπραγία που θα επέλθει σε όλους τους τομείς επομένως και στη διασκέδαση, ενώ υπέδειξε και το πόσο σημαντική θα σταθεί η συμβολή του κράτους στην εξισορρόπηση των πραγμάτων.

“Το μετά θα είναι αρκετά δύσκολο… Το πιστεύω αυτό. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι αλλά θα υπάρχουν επιπτώσεις. Δεν δουλεύει κανένας, τουλάχιστον οι 9 στους 10. Η οικονομία δεν νομίζω να έχει πολύ καλό προφίλ μετά. Εύχομαι να υπάρχει βοήθεια, όπως αυτήν τη στιγμή κάνει η κυβέρνηση σε κάποιους τομείς όπως στους ελεύθερους επαγγελματίες – δεν φτάνει βέβαια μόνο αυτό- αλλά χρειάζεται υποστήριξη από το κράτος”, σχολίασε.

https://streamable.com/fpg49a