Γιάννης Βούρος: Μιλά πρώτη φορά για τον δεύτερο γάμο του με τη Λένα Κώνστα
Ελλάδα

Γιάννης Βούρος: Μιλά πρώτη φορά για τον δεύτερο γάμο του με τη Λένα Κώνστα

Γιάννης Βούρος: Μιλά πρώτη φορά για τον δεύτερο γάμο του με τη Λένα Κώνστα

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ξανά, δυο χρόνια μετά το χωρισμό του

Τον περασμένο Σεπτέμβρη αποφάσισε να παντρευτούν ξανά και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους, μετά το χωρισμό τους το 2018. Ο λόγος για τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο και τη σύζυγό του Λένα Κώνστα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, και για πρώτη φορά ο Γιάννης Βούρος μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε για το γάμο του.

«Ο γάμος μου, δεν είναι θέμα καραντίνας, προς Θεού», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε πάντα η συντροφικότητα». Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την απόφασή του: «Πάντα η προσωπική μου ζωή ήταν κάτω από τα ραντάρ των media και αυτό έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πως αφού υπήρχε συντροφικότητα, γιατί έγινε και πάλι γάμος, εκείνος ανέφερε: «Το γιατί παντρεύτηκα ξανά, είναι κάτι που αφορά τους δικούς μου ανθρώπους».

Τέλος, μιλώντας για τις υποχρεώσεις του ως δήμαρχος και το αν θα επιστρέψει στο θέατρο, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι θα ανέβω στο σανίδι τα επόμενα τρία χρόνια. Μπορείς να παίζεις και να είσαι παραγωγός ή σκηνοθέτης. Αλλά το να βάλω σε μια μασχάλη δυο καρπούζια δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν θα έβαζα ποτέ την ευθύνη απέναντι στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και την καλλιτεχνική μου πορεία στην ίδια μασχάλη».

https://streamable.com/h9csj3