Γιώργος Αγγελόπουλος: “Για τον εαυτό μου μόνο εγώ θα αποφασίζω, όχι οι κριτικές”
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Για τον εαυτό μου μόνο εγώ θα αποφασίζω, όχι οι κριτικές”

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Για τον εαυτό μου μόνο εγώ θα αποφασίζω, όχι οι κριτικές”

Η πορεία του στην τηλεόραση, οι δυσκολίες και η κριτική που δέχεται

Στο περιοδικό Τηλέραμα που κυκλοφορεί μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την τηλεοπτική του καριέρα.

“Η είσοδός μου στο “Τατουάζ” ήταν απότομη και έντονη” λέει και ομολογεί:

“Αρχίζοντας αυτή τη δουλειά το πρώτο που συνειδητοποίησα ήταν το πόσο δύσκολη είναι. Κάπως έτσι άρχισα να εκτιμώ ιδιαίτερα το επάγγελμα του ηθοποιού. Είναι πολύ απαιτητικό αλλά μου αρέσει.

Προς το παρόν το πάω βήμα βήμα χωρίς να είμαι ακόμα σε θέση να πω ότι θα το κάνω για πάντα. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να αφοσιώνομαι με όλη μου την ψυχή στην κάθε μου επιλογή, στον κάθε ρόλο ώστε να βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα που θα μου δίνει με τη σειρά του το δικαίωμα να προχωρώ στο επόμενο βήμα”.

Πώς αντέδρασε στις αρνητικές κριτικές για την τηλεοπτική του παρουσία;

“Η ενασχόλησή μου με τον χώρο σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να αρέσει σε όλον τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως περισσότερο σχολιάστηκε η είσοδός μου σε ένα σίριαλ παρά το ίδιο το αποτέλεσμα της δουλειάς μου εκεί. Αναμφισβήτητα υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της υποκριτικής μου, γι’αυτό και εγώ σε κάθε περίπτωση προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όσο για τα σχόλια… Για τον εαυτό μου μόνο εγώ θα αποφασίζω, όχι οι διάφορες κριτικές. Εννοείται πως ενημερώνομαι για αυτές και πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Εγώ πάντως ακούω και κρατάω όσε δεν έχουν σκοπιμότητα και με βοηθούν να βελτιωθώ”.

https://www.instagram.com/p/B37junKHORw/?utm_source=ig_web_copy_link

Η αναγνωρισιμότητα δεν τον άλλαξε όπως αναφέρει:

“Η όποια αναγνωρισιμότητα προέκυψε σε μια ηλικία όπου μέσα μου είχα ήδη αρκετά ξεκαθαρισμένα τα πράγματα. Έτσι παρέμεινα ο ίδιος, προσεκτικός και πάντα ευγνώμων για τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου”.

“Έχω πλέον μάθει ότι ακόμα και όσα φαίνονται αρνητικά ίσως στην πορεία αποδειχτούν χρήσιμα και πολύτιμα”.

“Μου έχουν γίνει και ακόμα μου γίνονται σχετικές προτάσεις με το θέατρο αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να υποστηρίξω κάτι τέτοιο”, είπε για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο θεατρικό σανίδι.

https://www.instagram.com/p/B3rZ-kFnoYT/?utm_source=ig_web_copy_link

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή και τη συνεργασία τους, έχει μόνο καλά λόγια να πει:

“Τον ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου έδωσε. Είναι ένας κωμικός με τεράστια πορεία και δουλεύοντας μαζί του κατάλαβα πόσο εργασιομανής και τελειομανής είναι”.

Πώς θα ήθελε να είναι σε 10 χρόνια;

“Έχω κάνει κάποιες σκέψεις αλλά προτιμώ να σκέφτομαι μόνο την επόμενη μέρα ή έστω το προσεχές μέλλον. Τίποτα δεν είναι στο χέρι μας, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Γι’ αυτό πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια αλλά μόνο όνειρα”.