Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάτι ετοιμάζει ο Ντάνος!
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάτι ετοιμάζει ο Ντάνος!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάτι ετοιμάζει ο Ντάνος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά 99% θα βρίσκεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και τη νέα σεζόν, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί επίσημα αν θα συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ, ή αν θα αναλάβει να παρουσιάσει κάποια εκπομπή.

Ο Ντάνος έβαλε πάντως πάλι… φωτιές με το σημερινό του ποστ στο Instagram, ανοίγοντας συζητήσεις για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος να δίνει το καλούπι του προσώπου του στους Γιώργο και Ρούλη Αλαχούζο, τους Έλληνες καλλιτέχνες ειδικών εφέ και make up aritsts.

https://www.instagram.com/p/B0jHgHejbSo/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Ντάνος δεν θέλησε να αποκαλύψει τι… έρχεται, ωστόστο εμείς το ψάξαμε!

Το Face/Off, το οποίο έχει γράψει στο post του ο Αγγελόπουλος, είναι ένα ριάλιτι το οποίο παίζεται στην Αμερική! Πρόκειται για ένα σόου, κατά το οποίο ομάδες καλλιτεχνών ειδικών εφέ και μακιγιάζ ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα δημιουργήσει ένα πρόσωπο από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας ή θρίλερ.

Σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζονται μία ή πολλές προκλήσεις, με τα έργα των ομάδων να βαθμολογούνται από μια ομάδα κριτών, οι οποίοι αποφασίζουν ποιος ή ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν, για να καταλήξουν στον τελικό νικητή.

Αν τελικά θα είναι αυτό το project που θα αναλάβει ο Ντάνος παραμένει άγνωστο…