Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα πήγαινα να κοινωνήσω παρά την πανδημία…»
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα πήγαινα να κοινωνήσω παρά την πανδημία…»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα πήγαινα να κοινωνήσω παρά την πανδημία…»

Αληθεύει ότι ζήτησε 500.000€ για να παρουσιάσει το επόμενο Survivor;

Καλεσμένος απόψε του Τάκη Χατζή στην εκπομπή Direct ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τις ευκαιρίες που του δόθηκαν αφότου βγήκε νικητής.

Όσα είδαμε να διαδραματίζονται στις οθόνες μας στον Άγιο Δομίνικο όπως τονίζει ήταν πέρα μα πέρα αληθινά και δεν βασίστηκαν σε κάποιο σενάριο. Οι σχέσεις του με όλα τα παιδιά – άνδρες και γυναίκες – ήταν ίδιες ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε πολύ κοντά με τον Γιώργο Χρανιώτη με τον οποίο πλέον είναι πολύ καλοί φίλοι.

Η αναγνωρισιμότητα δεν τον έκανε ποτέ να καβαλήσει το καλάμι. «Δεν είμαι σταρ. Δεν το σκέφτηκα ποτέ ούτε το πίστεψα. Είναι ευλογία να θέλει ο κόσμος να φωτογραφηθεί μαζί σου αλλά ως εκεί. Σίγουρα μου άνοιξε κάποιες πόρτες».

https://streamable.com/lh5ao6

Αντίθετα, στην προσωπική του ζωή είδε κάποιες διαφορές. Ο ίδιος παραδέχεται ότι στις γνωριμίες του με τις γυναίκες έχει χαθεί ο αυθορμητισμός που υπήρχε παλαιότερα.

«Λιγότερες ευκαιρίες μου δόθηκαν μετά από αυτό και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι από τα social media. Σίγουρα έχει χαθεί ο αυθορμητισμός».

Θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική;

https://streamable.com/zqifhr

Πριν από καιρό η είδηση ότι του προτάθηκε η παρουσίαση του επόμενου Survivor και ο ίδιος ζήτησε 500.000€ για να πει το “ναι” έκανε τον γύρο των μέσων. Τι απαντά ο ίδιος στα όσα ακούστηκαν;

«Θα το συζητούσα για να το παρουσιάσω. Το Survivor με έκανε γνωστό και το σέβομαι. Το γεγονός ότι υπάρχει μία δημοφιλία και μία όποια δυναμική δεν σημαίνει ότι οτιδήποτε εγώ κάνω το κάνω με πολλά λεφτά. Κανείς δεν γνωρίζει τις κουβέντες αυτές. Έχουν ειπωθεί διάφορα ποσά».

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Καθότι άνθρωπος βαθιά πιστός δήλωσε ότι δεν θα φοβόταν να μεταλάβει τη Θεία Κοινωνία εν καιρώ πανδημίας. «Φυσικά και θα πήγαινα δεν με ενοχλεί», υπογράμμισε.

https://streamable.com/udk1z7