Γιώργος Χρανιώτης: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο του σε διακοπές
Ελλάδα

Γιώργος Χρανιώτης: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο του σε διακοπές

Γιώργος Χρανιώτης: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο του σε διακοπές

Θα μείνει όπως είπε για πάντα στη μνήμη του

Το 2020 ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για όλον τον πλανήτη. Πρωτόγνωρες συνθήκες, στις οποίες κληθήκαμε όλοι να ανταπεξέλθουμε ξαφνικά και που μέχρι σήμερα δυστυχώς αντιμετωπίζουμε.

Για πολλούς, βέβαια, υπήρξαν και οι φωτεινές εξαιρέσεις μέσα στο δυσοίωνο κλίμα, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Μέσα στο ιδιαίτερο 2020 είχε τη χαρά να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και κάπως έτσι να ξεκινήσει το πιο χαρούμενο κεφάλαιο στη ζωή του χωρίς να τον επηρεάσει σε απελπιστικό βαθμό ο αντίκτυπος της πανδημίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο με τον γιο του, την πρώτη του φωτογραφία μαζί του σε διακοπές που θα μείνει για πάντα στη μνήμη του όπως εξήγησε στη λεζάντα του ποστ του.

“Αυτή νομίζω θα είναι στη μνήμη μου η πρώτη μου φωτογραφία διακοπών με τον γιο μου. Σίγουρα δεν ήταν οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές μου(η πατρική μου ανησυχία ήταν πολλές φορές υπερβολική)αλλά ήταν οι πιο συγκινητικές.Δύσκολο καλοκαίρι του 2020,δεν σου κάνω την χάρη να σε σιχαθώ. Κι ο λόγος είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι έχω εσένα να με κοιτάζεις. Σ΄ ευχαριστώ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή νομίζω θα ναι στην μνήμη μου η πρώτη μου φωτογραφία διακοπών,με τον γιο μου.Σίγουρα δεν ήταν οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές μου(η πατρική μου ανησυχία ήταν πολλές φορές υπερβολική)αλλά ήταν οι πιο συγκινητικές.Δύσκολο καλοκαίρι του 2020,δεν σου κάνω την χάρη να σε σιχαθώ.Κι ο λόγος είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι έχω εσένα να με κοιτάζεις.Σ ευχαριστώ #summer2020 #son #holdingyou #mybaby #mylife #mylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) στις