Γιώργος Χρανιώτης: Μας δείχνει τον γιο του να θηλάζει!
Ελλάδα

Γιώργος Χρανιώτης: Μας δείχνει τον γιο του να θηλάζει!

Γιώργος Χρανιώτης: Μας δείχνει τον γιο του να θηλάζει!

Το ιδιαίτερο μήνυμα του ηθοποιού για τον θηλασμό

Λίγες ημέρες πέρασαν από τη στιγμή που ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν γονείς και κράτησαν στα χέρια τους τον μονάκριβο γιο τους.

Η χαρά του ηθοποιού δεν κρύβεται αφού έχει κατακλύσει τον λογαριασμό του με στιγμές από τη νέα του πραγματικότητα στην οποία απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τον νέο του ρόλο ως πατέρα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε άλλο ένα στιγμιότυπο από το νέο μέλος της οικογένειάς του και συγκεκριμένα μία πολύ τρυφερή φωτογραφία της συντρόφου του να θηλάζει των λίγων ημερών γιο του.
“Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου,προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα”.

“Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων,της μητέρας και του παιδιού”.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου,προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα.Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων,της μητέρας και του παιδιού.Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο,να ευχηθούν,να περιμένουν ώρες,να με αγκαλιάσουν,να συγχαρούν και να χαρούν.Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ,σε όλους εσάς,που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης,που ακόμα,για να μην λεω ανακρίβειες,τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τ ανοίξω.Την αγάπη μου παλιόπαιδα.Πραγματικά σας ευχαριστώ!!!💚💥🙏 #thankyou #respect #happiness #newkidontheblock #mybaby #mywoman #mypeople #myfriends #onelove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) στις