Γιώργος Χρανιώτης: Σοκολατένια παιχνίδια με τη σύζυγό του ανήμερα της γιορτής τους
Ελλάδα

Γιώργος Χρανιώτης: Σοκολατένια παιχνίδια με τη σύζυγό του ανήμερα της γιορτής τους

Γιώργος Χρανιώτης: Σοκολατένια παιχνίδια με τη σύζυγό του ανήμερα της γιορτής τους

Το αισιόδοξο μήνυμα του ηθοποιού για την πανδημία

Χιλιάδες Έλληνες έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή και ανάμεσά τους και ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους πορείας, αφού περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες.

Σήμερα στο σπιτικό τους ήταν ημέρα γιορτής και οι δυο τους φαίνεται πως μπλέχτηκαν σε απολαυστικά παιχνίδια σοκολάτας παρά την καραντίνα με τον ηθοποιό να ανεβάζει στο Instagram σχετικό στιγμιότυπο αλλά και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την πανδημία που δοκιμάζει τη χώρα.

Γιορτάζουμε το ότι είμαστε υγιείς, ζωντανοί, ελεύθεροι (μμμ!!!), γιορτάζουμε, γιατί αγαπάμε και αγαπιόμαστε, γιορτάζουμε γιατί κάποια στιγμή θα ξαναγκαλιαστούμε και θα ξανά χορέψουμε, γιορτάζουμε, γιατί πιστεύουμε όχι ότι θα επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες, αλλά γιατί ο καινούριος κόσμος που έρχεται μετά από αυτές τις περίεργες μέρες θα ναι πιο φιλοσοφημένος και ανθρώπινος, γιορτάζουμε, γιατί ξορκίζουμε με τη γιορτή τους φόβους μας και τις μικρότητες μας, γιορτάζουμε, γιατί αγαπάμε να αγαπιόμαστε, γιορτάζουμε, γιατί μας λένε Γιώργο και Γεωργία, γιορτάζουμε, γιατί αν δεν γιορτάσουμε θα είμαστε αναιδείς προς τον Θεό και τον πλανήτη μας για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει και τέλος γιορτάζουμε, γιατί μπορούμε να γιορτάσουμε τη ζωή και τις υπέροχες και αναπάντεχες δυσκολίες αυτής. Γιορτάζουμε εμείς, γιορτάστε και εσείς !!!!” έγραψε ως λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/B_UoXbIHl7y/?utm_source=ig_web_copy_link

Ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε και η Γεωργία, ευχαριστώντας τους followers της για τις θερμές ευχές τους.

“Happy Name Day. Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές”, σημείωσε.

https://www.instagram.com/p/B_UnEH5FeMx/?utm_source=ig_web_copy_link