Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει η φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει χημειοθεραπεία
Ελλάδα

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει η φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει χημειοθεραπεία

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει η φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει χημειοθεραπεία

«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτησή του

Ο Γιώργος Δασκαλάκης εδώ και αρκετούς μήνες δίνει μάχη με τον καρκίνο και δεν είναι λίγες οι φορές που ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, είχε αναφέρει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι υποτροπίασε.

«Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε….Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον… Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση….είμαι απόλυτα Ρεαλιστής….Απλά λυγίζεις…και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!!Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφία την ώρα που έκανε την χημειοθεραπεία του και η εικόνα ραγίζει καρδιές.

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!Πολύχρωμα και Έντονα…Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς…Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!!Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!!Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!ΑΜΗΝ», εξομολογείται.