Γιώργος Καραμέρος: “Θα παρουσίαζα μέχρι και τηλεμάρκετινγκ…”
Ελλάδα

Γιώργος Καραμέρος: “Θα παρουσίαζα μέχρι και τηλεμάρκετινγκ…”

Γιώργος Καραμέρος: “Θα παρουσίαζα μέχρι και τηλεμάρκετινγκ…”

Τι σχόλιο είχε κάνει για τα δόντια της Κατερίνας Καινούργιου;

Πριν αρκετά χρόνια ο Γιώργος Καραμέρος μας κρατούσε συντροφιά παρέα με τον Σπύρο Χαριτάτο στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 το καλοκαίρι.

Ωστόσο πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για την κόντρα του τόσο με τον συμπαρουσιαστή του, όσο και με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, χωρίς να έχουν γίνει ποτέ γνωστές οι ακριβείς λόγοι της ρήξης τους.

Παρ΄όλα αυτά ο Γιώργος Καραμέρος δήλωσε πως θα συνεργαζόταν ξανά με τον Σπύρο Χαριτάτο, αν και δεν ξέρει αν εκείνος θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Στη συνέχεια έριξε “φως” στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησαν οι πρώτες “σπίθες” στις κόντρες του παρελθόντος, λέγοντας πως πολύ απλά τους ζητήθηκε να κάνουν περικοπές και για να μην χάσουν τη δουλειά τους άτομα, εισηγήθηκαν την περικοπή των παχυλών μισθών ορισμένων συντελεστών.

“Το καλοκαίρι εκείνο μας ζητήθηκε να κάνουμε περικοπές και προκειμένου εμείς να μη διώξουμε 3-4 δημοσιογράφους ή τεχνικούς, εισηγηθήκαμε να περικοπούν κάποιες μεγάλες αμοιβές. Εκείνες/εκείνοι δε μας συγχώρησαν ποτέ την επόμενη χρονιά. Είμαστε όμως καλά με τη συνείδησή μας”.

Άραγε θα επέστρεφε ξανά στην ψυχαγωγία;

Όχι μόνο θα επέστρεψε με κάποια ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος, θα αναλάμβανε μέχρι και τηλεμάρκετινγκ, γιατί ο τρόπος που διαχειρίζεσαι κάτι είναι και αυτός που κρίνει την επιτυχία του.

“Από τηλεμάρκετινγκ και Υπουργός μπορείς να γίνεις”, είπε αστειεύομενος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι πιο όμορφες γυναίκες που συνάντησε σε τηλεοπτικούς διαδρόμους είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Λίζα Δουκακάρου και η Κατερίνα Καινούργιου…

Συν τοις άλλοις, μάθαμε από το δημοσιογράφο και την όχι και τόσο επιτυχημένη λεύκανση δοντιών που είχε κάνει παλιά η Κατερίνα, η οποία είχε προκαλέσει τα σχόλιά του σε εκείνη.

Τι της είχε πει;

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τότε είχε ασπρίσει τα δόντια της τόσο πολύ που ο δημοσιογράφος της είχε πει “τι δόντια είναι αυτά”!

“Είχα κάνει λεύκανση- Πετρίδης τότε”, ανέφερε.

https://streamable.com/8z2ft