Γιώργος Καράβας: «Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα στη μόδα. Τα ταυτίζει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις»
Ελλάδα

Γιώργος Καράβας: «Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα στη μόδα. Τα ταυτίζει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις»

Γιώργος Καράβας: «Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα στη μόδα. Τα ταυτίζει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις»

Το GNTM, η τηλεόραση και η επιτυχία στον κόσμο της μόδας

Φέτος ήταν η χρονιά του. Ο Γιώργος Καράβας ήταν από τις πιο ευχάριστες «ανακαλύψεις» στο GNTM 3 αφού κέρδισε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό με την προσωπικότητά του.

Το επιτυχημένο μοντέλο μίλησε για την πορεία στον χώρο του μόντελινγκ τόσο σε ελληνικά εδάφη όσο και στο εξωτερικό και στο πώς κατάφερε να αγγίξει την επιτυχία και να γίνει περιζήτητος.

Κατέθεσε τις εμπειρίες του από την τηλεόραση λέγοντας ότι είναι πολύ καλές και ότι του άρεσε πολύ το εγχείρημα στο οποίο δοκιμάστηκε.

Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την αγάπη του στον αθλητισμό. Λάτρευε το ποδόσφαιρο και ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Μάλιστα, κατάφερε να υπογράψει και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Ιωνικό». Δυστυχώς, τα μεγαλεπήβολα όνειρά του γκρεμίστηκαν μονομιάς μετά το ατύχημα που είχε στο γόνατο.

Πέρασε, όμως και από τη δημοσιογραφία. Μπήκε σε σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας και για 6 μήνες εργάστηκε στη δημόσια τηλεόραση αλλά δεν ήταν κάτι που του άρεσε γι΄αυτό και έφυγε γρήγορα.

Λίγο αργότερα, μπήκε στη ζωή του το μόντελινγκ. Διστακτικός στην αρχή παραδέχεται πως ο κόσμος της μόδας ήταν «αχαρτογράφητα νερά» για εκείνον.

https://streamable.com/jht0kq

Εν τέλει, όμως, αποφάσισε να κάνει την προσπάθειά του και δικαιώθηκε. Περπάτησε στις πιο φημισμένες πασαρέλες διεθνών σχεδιαστών.

«Δεν μπορώ να σου πω γιατί τα κατάφερα. Είχα υπομονή και επιμονή. Ηττημένος στο μόντελινγκ γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Στο πόσο θα επιμείνεις έγκειται στην ψυχοσύνθεσή τους. Έκλαψα πολλές φορές, στενοχωρήθηκα πολλές φορές. Η τύχη συμβάλλει», τόνισε.

https://streamable.com/sqcns3

Αν και η Ελλάδα είναι γεμάτη πολύ επιτυχημένους επαγγελματίες στη μόδα ο ίδιος πιστεύει ότι το επίπεδο θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο πάνω και αυτό αν οι Έλληνες ξέφευγαν από τα στερεότυπα που επικρατούν και δεν ταύτιζαν εικόνες με τις σεξουαλικές προτιμήσεις λόγου χάρη.

«Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα που στη μόδα είναι δεδομένα, που δεν έχουν να κάνουν με το κομμάτι της σεξουαλικής προτίμησης. Δεν μπορούμε να μην βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν κατανοούμε ως παράξενο».

https://streamable.com/um3ung

Από το GNTM είναι ευχαριστημένος. Το γεγονός ότι η παραγωγή τον άφησε να είναι ο εαυτός του βοήθησε πολύ στο να «λυθεί» και να ξετυλίξει όλα τα χαρίσματα του στο γυαλί. Επικοινωνιακός και άμεσος κέρδισε αμέσως φανατικό κοινό και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Πέρασμα έχει κάνει και από την 7η τέχνη παίζοντας σε ταινία μικρού μήκους. Θα μπορούσε να ασχοληθεί πιο ενεργά με την υποκριτική;

https://streamable.com/bwnv2k