Γιώργος Καράβας: Ο γοητευτικός coach του GNTM έχει γενέθλια και δέχτηκε «επίθεση» αγάπης στα social media
Ελλάδα

Γιώργος Καράβας: Ο γοητευτικός coach του GNTM έχει γενέθλια και δέχτηκε «επίθεση» αγάπης στα social media

Γιώργος Καράβας: Ο γοητευτικός coach του GNTM έχει γενέθλια και δέχτηκε «επίθεση» αγάπης στα social media

Το μήνυμα του και το video με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού

Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα. Ο γοητευτικός coach ή μέντορας όπως τον αποκαλούν κάποιοι του GNTM Γιώργος Καράβας έχει σήμερα τα γενέθλιά του και δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και μηνύματα αγάπης στα social media.

Ο Γιώργος Καράβας γίνεται σήμερα 38 χρόνων και φυσικά η πρώτη που έσπευσε να του ευχηθεί από κοντά τα ξημερώματα, δεν ήταν άλλη από την σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού. Και μπορεί, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καράβας η Ραφαέλα να μην ήταν η πρώτη που έστειλε τις διαδικτυακές ευχές της, αλλά ήταν αυτή που τον έκανε να χαρεί περισσότερο με το μήνυμά της.

«Χρόνια Πολλά αγάπη μου. Σου εύχομαι πάντα να λάμπεις και να ξεχειλίζεις από ευτυχία», έγραψε η Ραφαέλα στο video που ανέβασε στο Instagram , χαρίζοντας ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο που είναι επτά ετών και την Καλλιόπη, πέντε ετών.

Εκτός, από την οικογένειά του όμως, ο Γιώργος Καράβας δέχτηκε ένα κύμα αγάπης από ευχές στα social media και ο ίδιος ευχαρίστησε προσωπικά όλους όσους τον θυμήθηκαν. «38! Ιδιαίτερη μέρα, σε μια απολύτως ιδιαίτερη χρονιά, από όλες τις απόψεις! Σας ευχαριστώ για την αμέριστη αγάπη που μου δείχνετε και μου δίνετε προσωπικά και μέσω κοινωνικών δικτύων!

Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής ο όγκος των μηνυμάτων είναι μη διαχειρίσιμος σήμερα, όποτε προκαταβολικά συγγνώμη που δε θα μπορέσω να απαντήσω προσωπικά σε όλους! Να αναζητάτε να είστε στην προσωπική κορυφή που έχετε θέσει ο καθένας, πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια. Να είμαστε όλοι καλά boys and girls!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

View this post on Instagram

38! Ιδιαίτερη μέρα , σε μια απολύτως ιδιαίτερη χρονιά, από όλες τις απόψεις ! Σας ευχαριστώ για την αμέριστη αγάπη που μου δείχνετε και μου δίνετε τόσο προσωπικά όσο και μέσω κοινωνικών δικτύων ! Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής ο όγκος των μηνυμάτων είναι μη διαχειρίσιμος σήμερα, όποτε προκαταβολικά ζητώ συγνωμη που δε θα μπορέσω να απαντήσω προσωπικά σε όλους! Να αναζητάτε να είστε στην προσωπική κορυφή που έχετε θέσει ο καθένας , πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια. Να είμαστε όλοι καλά boys and girls !!! #happybirthday #tome #thankyou #loveyou

A post shared by Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official) on

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε: